Kanka konuyu kirletme lütfenapple watch
5 ile 6 arasinda ekran ve oksijen olcme farki varDostlar kendime akıllı bilekilik almak istiyorum mi band 5 ve mi band 6 arasında kaldım ikiside birbirinden farklı özelliklere sahip bi yandanda mi band 7 var ama onla alakalı kararsızım bana detaylıca bilgi verirmisiniz lütfen
fiyat farkı ne kadarDostlar kendime akıllı bilekilik almak istiyorum mi band 5 ve mi band 6 arasında kaldım ikiside birbirinden farklı özelliklere sahip bi yandanda mi band 7 var ama onla alakalı kararsızım bana detaylıca bilgi verirmisiniz lütfen
fiyat farkı önemli değil kanka özellik olarak hangisi en iyisi olurfiyat farkı ne kadar
kanka ne yazmışım sen ne yazmışsın yaHonor band 6
Büyük ekran seviyorsan 7 al. Pahalı dersen 6 al. Ama 5'in ekranı güzel değil almazdım.Dostlar kendime akıllı bilekilik almak istiyorum mi band 5 ve mi band 6 arasında kaldım ikiside birbirinden farklı özelliklere sahip bi yandanda mi band 7 var ama onla alakalı kararsızım bana detaylıca bilgi verirmisiniz lütfen
kanka büyük ekranı severim ama küçük olması beni daha rahat ettirir diye düşünüyorum aklımda band 6 vardı sen böyle deyince daha iyi kafam oturdu gibi eyvallahBüyük ekran seviyorsan 7 al. Pahalı dersen 6 al. Ama 5'in ekranı güzel değil almazdım.
6 kullandım ekranı 5'e göre çok daha belirgin. Ama aralarında 100-200 fark varsa 7 alırdım.kanka büyük ekranı severim ama küçük olması beni daha rahat ettirir diye düşünüyorum aklımda band 6 vardı sen böyle deyince daha iyi kafam oturdu gibi eyvallah
sanırım mi band 7 alıcam kanka hemde daha güncel olur özellik olarakta daha iyiBüyük ekran seviyorsan 7 al. Pahalı dersen 6 al. Ama 5'in ekranı güzel değil almazdım.