- Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka biri 700 diğeri 800 bence verilir o fark kanka sence indirim bekliyim mi ?6 kullandım ekranı 5'e göre çok daha belirgin. Ama aralarında 100-200 fark varsa 7 alırdım.
kanka biri 700 diğeri 800 bence verilir o fark kanka sence indirim bekliyim mi ?6 kullandım ekranı 5'e göre çok daha belirgin. Ama aralarında 100-200 fark varsa 7 alırdım.
100tl fark tabi verilir.kanka biri 700 diğeri 800 bence verilir o fark kanka sence indirim bekliyim mi ?
eyavallah kanka cevap için sağol6 kullanıyorum memnunum. Alacak olsam en güncel olanı yani 7'yi alırdım
nasıl yani abi ?6 daha iyi ya, ekran kaplıyorya.
bende öyle düşünüyorum100tl fark tabi verilir.
6'nın ekranı ön tarafı kaplıyor. Band 5'in ekranı tam kaplamıyor. 6 çok daha iyi görünüyor.eyavallah kanka cevap için sağol
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl yani abi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende öyle düşünüyorum
anladım abi peki 7yi tavsiye edermisin ?6'nın ekranı ön tarafı kaplıyor. Band 5'in ekranı tam kaplamıyor. 6 çok daha iyi görünüyor.
7'yi tam bilmiyorum yalan olmasın.anladım abi peki 7yi tavsiye edermisin ?
anladım Abi euvallah peki şöyle diyim aralarında 100 tl fark var 7 yi almak daha worth olur diye düşünüyorum ama7'yi tam bilmiyorum yalan olmasın.
100 lira günümüzde pek bir para değil. Sen bilirsin tabiianladım Abi euvallah peki şöyle diyim aralarında 100 TL fark var 7 yi almak daha worth olur diye düşünüyorum ama
Anladım Abi eyvallah100 lira günümüzde pek bir para değil. Sen bilirsin tabii
sorduğun soru sacma 3ünüde alcak bütçe var demek ki 7 daha iyi 7 alıp gecKanka konuyu kirletme lütfen
para ağaçta yetişmiyor kanka param var diye gidip en son modelini almam şart değil en fp olanı tercih etmek istiyorumsorduğun soru sacma 3ünüde alcak bütçe var demek ki 7 daha iyi 7 alıp gec