Neler Yeni

Yardım Mi Hesabımın Şifresini Unuttum

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,612
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Beyler mi hesap şifremi unuttum format attım sonrasın da benden mi hesap şifresi istedi ama bilmiyorum, googleda mi hesabımda oturum açtım bir şekilde şifre yenileyerek şimdi googledan hesaba erişebiliyorum kurtarma e postası ile yeni şifre oluşturdum ama telefona bu şifreyi girsem bile kabul etmiyor ne yapmam lazım. Gerçekten çok acil bir durum yardımcı olursanız çok sevinirim. Mi hesabımı sil diye bir seçenek var ben şimdi bu hesabı silsem telefondan da kalkar mı otomatik olarak. Daha önce başına gelen varsa bi el atsın.

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Beyler mi hesap şifremi unuttum format attım sonrasın da benden mi hesap şifresi istedi ama bilmiyorum, googleda mi hesabımda oturum açtım bir şekilde şifre yenileyerek şimdi googledan hesaba erişebiliyorum kurtarma e postası ile yeni şifre oluşturdum ama telefona bu şifreyi girsem bile kabul etmiyor ne yapmam lazım. Gerçekten çok acil bir durum yardımcı olursanız çok sevinirim. Mi hesabımı sil diye bir seçenek var ben şimdi bu hesabı silsem telefondan da kalkar mı otomatik olarak. Daha önce başına gelen varsa bi el atsın.
Vallahi dostum o iş çok uğraştırmıştı zamanında beni
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vallahi dostum o iş çok uğraştırmıştı zamanında beni
Garantili mi cihaz

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,612
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hallettim beyler. Teşekkür ederim yardımınız için. Sonrada şifreyi hatırladım deneye deneye bulduk

Top Bottom