Cihazı şarjdayken kullanmamaya dikkat et ve cihaz ısınınca sürekli aynı görüntüde bırakmamaya özen göster ama bu dediklerim uzun vadede işine yarar. Zaten yeni model bir cihaz kolay kolay o problemlerle karşılaştırmaz seni. Uzun süredir xiaomi kullanan arkadaşlarım var hiçbiri yaşamamış o sorunu şimdiye kadar.Arkadaşlar Mİ Note 10 Lite Adlı telefonu almaya karar verdim fakat amoled ekran yanığı diye bir şey gibi bir kaç terim gördüm bu nedir ? Beni aydınlatır mısınız
Birde Hayalet Ekran sorunu yaşayanları gördüm çok fazla şikayet var şarjda kolay kolay oynayan biri değilim yani yaşayabilir miyim çünkü genelde pek servisle uğraşabilecek kadar boş vaktim yokDoğru düzgün kullanırsan bi aıkınrı olmaz gidipte full parlaklıkta şarjda wpden 1 2 saat biriyle yazışırsanız ekranda izi kalr pembe pembe
Şarjda oynamam orta seviye ekran ışığında felan kullanırım günlük kullanım için alıyorum günde 3-4 saat instagram whatsapp ve youtube gibi kullanımlar için arada sırada oyun oynarım sizce sorun yaşar mıyım servis işleriyle pek uğraşamam o kadar boş vaktim yok 3-4 saat instagram saati felanda akşam eve gelince zatenCihazı şarjdayken kullanmamaya dikkat et ve cihaz ısınınca sürekli aynı görüntüde bırakmamaya özen göster ama bu dediklerim uzun vadede işine yarar. Zaten yeni model bir cihaz kolay kolay o problemlerle karşılaştırmaz seni. Uzun süredir xiaomi kullanan arkadaşlarım var hiçbiri yaşamamış o sorunu şimdiye kadar.
Şarjda pek oynayan biri değilim şarj dışında orta ışıkta yoğun kullanımda sıkıntı yapar mı ?Doğru düzgün kullanırsan bi aıkınrı olmaz gidipte full parlaklıkta şarjda wpden 1 2 saat biriyle yazışırsanız ekranda izi kalr pembe pembe
Hayır sıkıntı olmazBirde Hayalet Ekran sorunu yaşayanları gördüm çok fazla şikayet var şarjda kolay kolay oynayan biri değilim yani yaşayabilir miyim çünkü genelde pek servisle uğraşabilecek kadar boş vaktim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şarjda pek oynayan biri değilim şarj dışında orta ışıkta yoğun kullanımda sıkıntı yapar mı ?
max 4 K iPhone se düşünüyorum onada param yetiyor fakat şarj konusunda biraz endişeliyimBütçeniz nedir?