Neler Yeni

Yardım Mi Note10 Lite ekranı

symxqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
süleyman kcks
Arkadaşlar Mİ Note 10 Lite Adlı telefonu almaya karar verdim fakat amoled ekran yanığı diye bir şey gibi bir kaç terim gördüm bu nedir ? Beni aydınlatır mısınız

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,603
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
amoled ekran yanığı rastgele noktalarda ekranda kararmaya sebep oluyor bu yanıklar yt den video açarak düzeltilebiliyor

Osmans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Osman Süha Baykız.
Doğru düzgün kullanırsan bi aıkınrı olmaz gidipte full parlaklıkta şarjda wpden 1 2 saat biriyle yazışırsanız ekranda izi kalr pembe pembe

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Thomas Tatlıses
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Araba, Yemek, Gezi
Arkadaşlar Mİ Note 10 Lite Adlı telefonu almaya karar verdim fakat amoled ekran yanığı diye bir şey gibi bir kaç terim gördüm bu nedir ? Beni aydınlatır mısınız
Cihazı şarjdayken kullanmamaya dikkat et ve cihaz ısınınca sürekli aynı görüntüde bırakmamaya özen göster ama bu dediklerim uzun vadede işine yarar. Zaten yeni model bir cihaz kolay kolay o problemlerle karşılaştırmaz seni. Uzun süredir xiaomi kullanan arkadaşlarım var hiçbiri yaşamamış o sorunu şimdiye kadar.

symxqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
süleyman kcks
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doğru düzgün kullanırsan bi aıkınrı olmaz gidipte full parlaklıkta şarjda wpden 1 2 saat biriyle yazışırsanız ekranda izi kalr pembe pembe
Birde Hayalet Ekran sorunu yaşayanları gördüm çok fazla şikayet var şarjda kolay kolay oynayan biri değilim yani yaşayabilir miyim çünkü genelde pek servisle uğraşabilecek kadar boş vaktim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cihazı şarjdayken kullanmamaya dikkat et ve cihaz ısınınca sürekli aynı görüntüde bırakmamaya özen göster ama bu dediklerim uzun vadede işine yarar. Zaten yeni model bir cihaz kolay kolay o problemlerle karşılaştırmaz seni. Uzun süredir xiaomi kullanan arkadaşlarım var hiçbiri yaşamamış o sorunu şimdiye kadar.
Şarjda oynamam orta seviye ekran ışığında felan kullanırım günlük kullanım için alıyorum günde 3-4 saat instagram whatsapp ve youtube gibi kullanımlar için arada sırada oyun oynarım sizce sorun yaşar mıyım servis işleriyle pek uğraşamam o kadar boş vaktim yok 3-4 saat instagram saati felanda akşam eve gelince zaten

Şarjda pek oynayan biri değilim şarj dışında orta ışıkta yoğun kullanımda sıkıntı yapar mı ?

Osmans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Osman Süha Baykız.
Birde Hayalet Ekran sorunu yaşayanları gördüm çok fazla şikayet var şarjda kolay kolay oynayan biri değilim yani yaşayabilir miyim çünkü genelde pek servisle uğraşabilecek kadar boş vaktim yok

Şarjda pek oynayan biri değilim şarj dışında orta ışıkta yoğun kullanımda sıkıntı yapar mı ?
Hayır sıkıntı olmaz
Hayalet ekran ips ekranlarda var yanlış hatırlamıyosam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,610
Üyeler
167,528
Son üye
Tacion
Top Bottom