Merhaba, uzun haftalardır bir Nintendo Switch modeli arayışındayım. Pazartesi görüşmek üzere iki farklı kişiyle anlaştım fakat halen karar verebilmiş değilim. Switch V1 bilenler vardır belki Kızılay'daki tüp üst geçit oyuncakçılarından birinde, 6750 TL nakit para olarak verebileceğini ve sorunsuz olduğunu söyledi, tüm aksesuarları da var anladığım kadarıyla. Switch Lite için ise bir kişi ile görüştüğümde 5700'e verebileceğini söyledi. Şarj aleti ve kutusuyla beraber ayrıca kılıf, taşıma çantası ve 64 GB SD kart vereceğini söylüyor, kozmetiği fotoğraflardan güzel duruyor. Hangisini alırsam alayım çip işlemi yaptırmayı düşünüyorum. Evet mantık olarak switch V1 kesinlikle daha mantıklı fakat Switch Lite'ın tipi daha çok hoşuma gidiyor, Switch v1'deki joyconların yerinden oynama sıkıntısı biraz beni rahatsız ediyor ayrıca Kızılay'dan vs. böyle yerlerden hiçbir şey almadım, o yüzden kararsızım. Lite'ta da tek dezavantaj benim için TV'ye bağlanamaması. Ne yapacağımı bilemedim, sizce hangisi daha mantıklı?