Neler Yeni

Yardım Mİ10T PRO MU Mİ 11T Mİ

sein.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Cep Telefonu, Sistem Parçaları
Instagram
ardafreecs
Steam
Freecs
Discord
qkenn
Mi 11T kullandım. 2 ay sabredebildim. Hava karardıkran sonra kameran yok diyebilirim.
Kamera problem değil dedi daha çok performansa önem vermek istiyor gibi arkadaş o yüzden 11T daha iyi olucaktır

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
11t kamerası iyi değil evet de . Karşıda da mükemmel kamera yok şimdi. Biraz daha iyi sadece.
Ekran ve hızlı şarj daha avantajlı

sein.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ardafreecs
Steam
Freecs
Discord
qkenn
Merhabalar sizce mi 10t pro mu yoksa mi 11t mi kameraya çok önem vermiyorum çok kullanan birisi değilim ama almışken de iyi olsun birinde 144hz diğerinde 120hz var ve işlemci olarak 10t pro daha iyi ama IPS olması biraz sıkıntı sizce hangisini alim ikinci el alıcağım için arasında çok bir fark yok
çok fiyat farkı yok diyorsun 11T daha iyi olur fakat arkadasın dedigi gibi 2. El fiyatı ne kadar bilmiyorum fakat 0 ı üzerinden yorum yapayım 16.500 tl ye 8/256 X6 pro alabilirsin mi storeda yeni gelen kupon indirimi var yaklaşık o civarlara denk gelicektir fakat stoklarda mevcut değil şuan onun yerine 19-20k fiyatlara 12/512 var

ROLEXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ROLEXX
çok fiyat farkı yok diyorsun 11T daha iyi olur fakat arkadasın dedigi gibi 2. El fiyatı ne kadar bilmiyorum fakat 0 ı üzerinden yorum yapayım 16.500 TL ye 8/256 X6 pro alabilirsin mi storeda yeni gelen kupon indirimi var yaklaşık o civarlara denk gelicektir fakat stoklarda mevcut değil şuan onun yerine 19-20k fiyatlara 12/512 var
Knk ikiside 7,500 e geliyor iki farklı satıcı buldum ikiside temiz lütfen beni iyi bir aydınlatın uzun vaadede snapdragon daha iyi diyorlar ve 144hz ekranı var tek sorun ips lcd ekran olması

sein.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ardafreecs
Steam
Freecs
Discord
qkenn
Knk ikiside 7,500 e geliyor iki farklı satıcı buldum ikiside temiz lütfen beni iyi bir aydınlatın uzun vaadede snapdragon daha iyi diyorlar ve 144hz ekranı var tek sorun ips lcd ekran olması
Hmm şimdi 144 hz ekranı olması oyun performansı için bişey değiştirmez 144 fps oyun oynayabileceğini sanmam iyi ayarlarda fakat gündelik kullanımda işine yarar snapdragon işlemciler bende uzun vaadede iş görüyor diye biliyorum ama ekran kısmında led çeşidi ekranlar olması daha sağlıklı olur ips lcd nasıl bir ekran bilmiyorum ama günümüze göre geride olduğunu biliyorum 11T de Amoled ekran var bu konuda daha iyi 120 Hz ile 144Hz arasında belirgin bir fark görmezsin onu fazla düşünme bence 10T pro ekran kısmında kesinlikle kötü bence 650 nit parlaklığa sahip güneşli ortamlarda sıkıntı çıkartır Sırf kamera biraz daha iyi diye 10T pro tercih edilmez bence işlemci açısından karşılaştırmalarda dimensity daha iyi görünüyor fakat dayanıklılık açısından bir şey diyemem bilmiyorum işletim olarakds 11T daha güncel bunuda göz önünde bulundurmak lazım performans olarak dimensity işlemci daha iyi fakst uzun süreli işlemlerde performans snapdragona geçiyor bunları düşünerek karar ver karşılaştır biraz

Top Bottom