Neler Yeni

Yardım Mİ10T PRO MU Mİ 11T Mİ

ROLEXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ROLEXX
Merhabalar sizce mi 10t pro mu yoksa mi 11t mi kameraya çok önem vermiyorum çok kullanan birisi değilim ama almışken de iyi olsun birinde 144hz diğerinde 120hz var ve işlemci olarak 10t pro daha iyi ama IPS olması biraz sıkıntı sizce hangisini alim ikinci el alıcağım için arasında çok bir fark yok

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Oyun için Mİ 10T Pro 90FPS desteği bulunur. Çoğu oyunda destek anlamında Mİ 10T serisi daha iyi 11T ye göre

şahin doğan

80+ Platinum
11T tercihim olurdu. Daha hızlı şarj, Amoled ekran, daha iyi ekran parlaklığı, daha güncel olması, daha iyi işlemci.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar sizce mi 10t pro mu yoksa mi 11t mi kameraya çok önem vermiyorum çok kullanan birisi değilim ama almışken de iyi olsun birinde 144hz diğerinde 120hz var ve işlemci olarak 10t pro daha iyi ama IPS olması biraz sıkıntı sizce hangisini alim ikinci el alıcağım için arasında çok bir fark yok
İşlemci olarak 11T daha iyi.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,190
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Hocam eğer sıfır alacaksanız her iksiinide önermem. O paralar çok daha yeni modeller var. Özellikle son çıkan X6 pro her yönden neredeyse daha iyi. 144 ile 120 hz farkı çok da büyük sayılmaz. Hem alacağınız fps 144 ü bulmayacaktır çoğunlukla.

ROLEXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
ROLEXX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
11T tercihim olurdu. Daha hızlı şarj, Amoled ekran, daha iyi ekran parlaklığı, daha güncel olması, daha iyi işlemci.

İşlemci olarak 11T daha iyi.
İşlemci olarak 10t pro daha iyi

Hocam eğer sıfır alacaksanız her iksiinide önermem. O paralar çok daha yeni modeller var. Özellikle son çıkan X6 pro her yönden neredeyse daha iyi. 144 ile 120 hz farkı çok da büyük sayılmaz. Hem alacağınız fps 144 ü bulmayacaktır çoğunlukla.
Hocam ikinci el alıyorum fiyatları çok yakın

şahin doğan

80+ Platinum
İşlemci olarak 10t pro daha iyi
Değil. Ne diye savunuyorsun anlamıyorum. Orada Dımensty gördün diye daha mı kötü oluyor? 11T işlemci olarak daha iyi. Tartışma boşuna.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle
Ben 11t kullanıyorum ve tek bir şey diyecem 10t pro da kim?

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,190
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Dostum bak şimdi mediatek kesinlikle kötü değil, exynos olsa mesela onermezdim ama mediatek kesinlikle sorun değil. Aşağı yukarı aynı performansları var. O yüzden işlemcileri eşit varsayıyorum.
Bu nedenle diğer seçeneklere bakıcaz.
Ekran kısmı en büyük fark. Mı 10t pro çağ dışı kalmış ips ekran var .Günümüzde giriş seviye telefonlar bile amoled iken, ips e kesinlikle bulaşma.
Şarj kısmı var birde oyun oynuyorsun 67w işe yarar o yüzden mi 11t artı burda.
Mı 10t pro sadece ois ve kamera yönünde önde denilebilir. O yüzden mi11t senin için daha mantıklı diyebilirim.

xspinoza

80+
Mi 11T kullandım. 2 ay sabredebildim. Hava karardıkran sonra kameran yok diyebilirim.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,367
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Dostum bak şimdi mediatek kesinlikle kötü değil, exynos olsa mesela onermezdim ama mediatek kesinlikle sorun değil. Aşağı yukarı aynı performansları var. O yüzden işlemcileri eşit varsayıyorum.
Bu nedenle diğer seçeneklere bakıcaz.
Ekran kısmı en büyük fark. Mı 10t pro çağ dışı kalmış ips ekran var .Günümüzde giriş seviye telefonlar bile amoled iken, ips e kesinlikle bulaşma.
Şarj kısmı var birde oyun oynuyorsun 67w işe yarar o yüzden mi 11t artı burda.
Mı 10t pro sadece ois ve kamera yönünde önde denilebilir. O yüzden mi11t senin için daha mantıklı diyebilirim.
benim 10s bile amoled :D

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle
Mi 11T kullandım. 2 ay sabredebildim. Hava karardıkran sonra kameran yok diyebilirim.
O sırada gece modu
(Kardeşim ben 1.5 senedir kullanıyorum normal kamerası gece iyi değil ama gece moduna alınca çığır açıyor be)

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,416
İsim
Hacı
Ekran Amoled olduğu 11T/

xspinoza

80+
O sırada gece modu
(Kardeşim ben 1.5 senedir kullanıyorum normal kamerası gece iyi değil ama gece moduna alınca çığır açıyor be)
Gece modu açıkkende bir çok kullanıcıya olduğu gibi beni de tatmin etmedi. Renkleri çok yapaylaştırıyor ve ışıkları çok fazla parlatıyor. Ben beğenemedim..

Top Bottom