Microsoft 365 (US) 69TL

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
6,897
Arkadaşlar olduğundan emin değilim ama VPN ile falan giriş olur belki. 69 RAZERGOLD puanı ile alabiliyoruz. Türkiye'de yıllık 1600tl diye hatırlıyorum.

cracklemek zor olunca biz office 2016 ve 2019 takılı kaldık işimizi görüyor. 365 ihtiyaç duymadım şimdiye kadar genelde 2016 yüklüyorum bilgisayarlara

Babamın 2014 ten kalma İngiliz maili var öğrenci hesabı. Yüksek lisans yapmıştı. Mail garip bir şekilde mezun mailine dönüştürülmemiş. 2018de fark ettik office hakkımızı hala kullanıyoruz

Öğrenci mailiyle giriş yapıp ücretsiz kullanabilirsiniz.

Browser'dan olmuyor mu sadece şu öğrenciler için olan ?

Babamın 2014 ten kalma İngiliz maili var öğrenci hesabı. Yüksek lisans yapmıştı. Mail garip bir şekilde mezun mailine dönüştürülmemiş. 2018de fark ettik office hakkımızı hala kullanıyoruz
Evrensel bir kuraldır; Verilen hak geri alınmaz.

6 yıl önce mezun olduğun üni hesabı ile bende kullanıyorum halen.

Evrensel bir kuraldır; Verilen hak geri alınmaz.

6 yıl önce mezun olduğun üni hesabı ile bende kullanıyorum halen.
hocam mailin sonu soton.ac.uk bunun sonu normalde değişip mezunlara özel olan mail veriliyor. ama bizdeki değişmemiş işte

hocam mailin sonu soton.ac.uk bunun sonu normalde değişip mezunlara özel olan mail veriliyor. ama bizdeki değişmemiş işte
Benimde aynı şekilde. isimsoyisim@stu.üniismi şeklinde devam ediyor. Stu student işte. Onu gra diye değiştiriyorlar normalde ama unuttular heralde beni de:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,437
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri