Microsoft Edge kullanılır mı?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,343
Son zamanlarda OperaGX'te çok sıkıntı yaşamaya başladım. Saçma sapan hatalar, saçma sapan özellikler durduk yere ortaya çıkıyor.

Bu gerçekten aşırı saçma hatalara örnek vermem gerekirse: Disney+'ta içerik izleyince kaydedilmiyor, 10 bölüm izlesem yine de ilk bölümden başlatıyor her ana sayfaya gelişimde. Bu sorun Microsoft Edge gibi başka tarayıcılarda ya da Disney+ uygulamasında, Android TV'de falan yok. Bunu çözmek için OperaGX'i sıfırlamam ve diğer sitelerdeki hesaplarıma giriş yapmamam gerekiyor.

Neyse, bu tip sorunlardan dolayı OperaGX'e ara vermek istiyorum. Sizce Microsoft Edge kullanılır mı? Son zamanlarda iyileştiğine ve eskisi kadar kötü olmadığına dair yorumlar okudum, ben de böyle biliyordum.

Son zamanlarda OperaGX'te çok sıkıntı yaşamaya başladım. Saçma sapan hatalar, saçma sapan özellikler durduk yere ortaya çıkıyor.

Bu gerçekten aşırı saçma hatalara örnek vermem gerekirse: Disney+'ta içerik izleyince kaydedilmiyor, 10 bölüm izlesem yine de ilk bölümden başlatıyor her ana sayfaya gelişimde. Bu sorun Microsoft Edge gibi başka tarayıcılarda ya da Disney+ uygulamasında, Android TV'de falan yok. Bunu çözmek için OperaGX'i sıfırlamam ve diğer sitelerdeki hesaplarıma giriş yapmamam gerekiyor.

Neyse, bu tip sorunlardan dolayı OperaGX'e ara vermek istiyorum. Sizce Microsoft Edge kullanılır mı? Son zamanlarda iyileştiğine ve eskisi kadar kötü olmadığına dair yorumlar okudum, ben de böyle biliyordum.
Ben de Opera GX çok kastığı için Microsoft Edge'ye geçtim memnunum 2-3 aydır da kullanıyorum

Yavaş mı, reklam engelleme özelliği kurulabiliyor mu, kullanması rahat mı?
Gayet hızlı, reklam engelleme vs Google uzantılardan ekledim Adguard. 10 yıllık diğer laptopumda da hep onu kullanmıştım. 2020 ortasından beri

Teşekkür ederim. Son bir soru, sık kullanılanlar klasörünü nasıl arama çubuğunun altına getiririm Google ve OperaGX'te olduğu gibi?

Kullanabilirsiniz. Hafif ve hızlı bir tarayıcıdır. Reklam engelleme için:

Ayrıca Opera sıkıntılı bir tarayıcı, asla önermiyorum. Adblock servisi, VPN servisi gibi özellikleri ne idüğü belirsiz kodlara sahip. Esasen basit araçlardan başka bir şey değiller. Bol bol güvenlik ihlali olan, verilerinizin pek güvende olmadığı bir tarayıcı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,636
Üyeler
186,219
Son üye
Emre.47
Geri