Microsoft Edge neden sevilmiyor?

Gwyn

80+
Reaksiyon skoru
5
Microsoft Edge hakkında hiç olumlu bir şey duymuyorum ve açıkçası nedenini merak ediyorum. Birçok kişi Edge'i kullanmaktan kaçınıyor gibi görünüyor. Ayrıca, Windows'un bu tarayıcıyı kullanıcılarına zorla kullandırmaya çalıştığını da biliyorum. Hangi özellikleri ya da eksiklikleri yüzünden sevilmiyor? Fikirlerinizi paylaşır mısınız? Şimdiden teşekkürler!

Bu arada ben Brave kullanıyorum ama sistemimi fazla kastığını hissediyorum ve başka bir tarayıcıya geçmeyi düşünüyorum. Windows 11 kullanıyorum, başka bir öneriniz var mı?

Microsoft Edge hakkında hiç olumlu bir şey duymuyorum ve açıkçası nedenini merak ediyorum. Birçok kişi Edge'i kullanmaktan kaçınıyor gibi görünüyor. Ayrıca, Windows'un bu tarayıcıyı kullanıcılarına zorla kullandırmaya çalıştığını da biliyorum. Hangi özellikleri ya da eksiklikleri yüzünden sevilmiyor? Fikirlerinizi paylaşır mısınız? Şimdiden teşekkürler!

Bu arada ben Brave kullanıyorum ama sistemimi fazla kastığını hissediyorum ve başka bir tarayıcıya geçmeyi düşünüyorum. Windows 11 kullanıyorum, başka bir öneriniz var mı?
Tarayıcıyı kullanırken heryerden bir şey çıkıyor. Çok gereksiz.

brave eskiden iyidi şimdi maşallah sömürüyor chrome bazlı olduğu için :kekw:

opera dene gx değil normal opera

hiç bir sorunu yok i3 2.nesil 3gb ram li pc de w10 kuruluydu chrome çok kasıyordu fakat edge 2 3 sekme açabiliyordu

opera gx kullanıyordum sonra edge geçtim önceden tarayıcı değil kağnı kullandığımı farkettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

edge gayet akıcı ve hızlı bir tarayıcı üstelik windows ile daha uyumlu

İnternet Explorer'ın veliahtı. Ön yargı ve ülkemizdeki Chrome kültürü sebebiyle tercih edilmiyor

Reklam bonbardımanı ve gereksiz haber diye bir sürü şey dikte ediyordu, hemen kaldırıyordm win kullanırken, şimdi linux kullandığımdan tamamen kurtuldum.

Kötü cünkü. En son format attığımda indirmeye üşendiğim için suan default tarayıcım ama berbat hem performans hem özellik bakımından 0

Bazı sitelerde giriş çalısmıyor farklı tarayıcı kullanıyorum. Üşenmesem geçerim gx,bravo,firefox fln

Ayrıca telemetri canavarı edge

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,189
Üyeler
185,689
Son üye
arfi
Geri