zPastwL
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 819
Selamlar oyunda çok profesyonel sayılmam f310 kolla oynuyorum oyun seçeneklerinden live air traffic ve live players açık ama başlatmadan önce mape bakarken durduk yere insanlar siliniyor veya dolu havalimanlarında bile insanlar yok veya geçenlerde ksfo san francisco intl havalimanında taxi yaparken pist girişinde bekledim çünkü iniş yapan vardı ama sadece ışıkları gözüküyordu kendisi yoktu ardından piste geçtim son düzenlemeleri yaparken biri yaklaştı arkadan taxi yolunda beni bekledi kendisi vardı ışıklarıda kendiside yok olmadı ama sonrasında los angeles havalimanına iniş yaptıktan sonra taxi yolunda trafik vardı tam duracaktım ki geçsin diye yok oldu niye böyle oluyor vatsim girmek istemiyorum dediğim gibi o kadar profesyonel değilim havacılık diline tam aşina değilim eksiklerim var ve ingilizcem bana göre iyi olsada orada konuşacak yeterli ingilizcem yok ve şimdi girip ban yemek istemiyorum ilerde daha profesyonel olduğum zaman girememek üzer beni ne yapmalıyım oynayan varsa yardımcı olabilir mi bide çıtırından mümkünse bedava kaliteli modlar lazım flybywire a320 kullanıyorum daha detaylı daha açık daha özgür bir a320 var mı
Son düzenleme: