Microsoft Hesabım Çalındı

Sadece Ben

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
163
Merhaba. Minecraft sitesine giremiyorum. Girerken kullandığım microsoft hesabım çalınmış sanırım. Giriş kısmında outlook hesabımı yazdıktan sonra ben olduğumu doğrulamak için ikinci bir mail veya outlook adresine mesaj atıyorlar, po**************** şeklinde gözüküyor. Bir de sanırım telefon numarası eklemişler sonu 42 olan. Ama microsoft hesap ayarlarından biliglerime baktığımda sadece kendime ait olan outlook hesabı var, ne bir ikinci e mail veya ne de telefon numarası. Nasıl halledebilriim ? Ayarlara kendi telefon numaramı eklemeyi düşünüyorum

arkadaşım böyle microsoft hesabı gitti. asla kurtaramadı. microsfta falan mail atmayı deneyin belki kurtarabilirsiniz. daha önce alışveriş yaptıysanız bilgileri size sorabilirler belki. şifremi unuttum tarzı şeyler deneyin sizi siz olduğunu doğrulayan biyere yönlendirecek bilgileri istiyor.

Tamamen saçmalık ya, yani nasıl geri alacağımı hiç bilmiyorum. Nasıl bu kadar kolay yapabiliyorlar ?

Şifre bilgisayara kayıtlı olduğundan siteye girebiliyorum aslında, microsoftun hesap ayarlarına kadar gidiyorum ama sadece kendime ait olan outlook hesabı var. Yeni bir mail adresi oluşturup onu ekledim, doğrulamaya çalışıyorum o da olmuyor.

Merhaba. Minecraft sitesine giremiyorum. Girerken kullandığım microsoft hesabım çalınmış sanırım. Giriş kısmında outlook hesabımı yazdıktan sonra ben olduğumu doğrulamak için ikinci bir mail veya outlook adresine mesaj atıyorlar, po**************** şeklinde gözüküyor. Bir de sanırım telefon numarası eklemişler sonu 42 olan. Ama microsoft hesap ayarlarından biliglerime baktığımda sadece kendime ait olan outlook hesabı var, ne bir ikinci e mail veya ne de telefon numarası. Nasıl halledebilriim ? Ayarlara kendi telefon numaramı eklemeyi düşünüyorum
Bende de epicte oldu ******@gmail.com adresinden sonra eklenen mail bana ait değildir gibi bir şey yazdım bir süre sonra düzelttiler

Bir yerde vermişsindir şifreni, daha önce kullandığın şifreyi kullanmışsındır veya rat yemişsindir
Aslında hesap farklı bi adres üüzerine kayıtlıydı, ama finansla alakalı hesaplara bağlı olduğundan güvenlik açısından değiştirmek istedim. Ayarlardan minecraft hesabının bağlı olduğu yeni hesabı girdim ve eskisini kaldırdım. Şimdi hesabı arkadaşıma vermiştim. O söyleyince farkettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şifremi unuttum deyip şifre istediğimde önceki e posta adresime kod gönderiyor. Nasıl oluyor hiçbir fikrim yok.

Aslında hesap farklı bi adres üüzerine kayıtlıydı, ama finansla alakalı hesaplara bağlı olduğundan güvenlik açısından değiştirmek istedim. Ayarlardan minecraft hesabının bağlı olduğu yeni hesabı girdim ve eskisini kaldırdım. Şimdi hesabı arkadaşıma vermiştim. O söyleyince farkettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şifremi unuttum deyip şifre istediğimde önceki e posta adresime kod gönderiyor. Nasıl oluyor hiçbir fikrim yok.
Microsoft desteğe yaz

dostum benimde aynı furum ama saçma olan kısım adam mailden atmıyor beni kullanıyorum ama destek hiçbir şekilde güvenlik mailini almama yardımcı olmuyor hep 1 aylık süreye giriyor ve iptal ediyor umarım senin hesabın kurtulur

Arkadaşlar sorun çözüldü, ben arkadaşa maili yanlış verdiğim için böyle oldu. Mail başka birine aitmiş, arkadaşla konuşurken farkettik yanlış olduğunu. Benim hatam, teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,211
Üyeler
188,385
Son üye
omerfkirac
Geri