Office 365 istiyorsan hesap satılıyor ama key olarak kendi hesabında etkinleştirmek istersen office 2021 sürümü satılıyor, daha geçen gün aldım ben lisansnet.com'dan.
Office 365 istiyorsan hesap satılıyor ama key olarak kendi hesabında etkinleştirmek istersen 2021 sürümü satılıyor, daha geçen gün aldım ben lisansnet.com'dan.
Var. Ben oradan aldığım ürün anahtarını kullanıyorum. Ufak bir bilgi vereyim. Etkinleştirme kısmı biraz farklı. Yani ürün anahtarını yaz ve etkinleştir şeklinde kısa bir yöntem değil. Bir kaç adımı takip etmeniz gerekiyor.
Ben bilgisayarımda başka mail ve hesap kullanmamak, bunlarla uğraşmamak için, kendi mail hesabıma kayıt ettirmek için ve sınırsız olduğu için office 2021 key olarak aldım. Office 365 alırsan daha yenilikli, yapay zeka desteği gelecek ve tasarımcı gibi bazı özellikleri var.
Ben bilgisayarımda başka mail ve hesap kullanmamak, bunlarla uğraşmamak için, kendi mail hesabıma kayıt ettirmek için ve sınırsız olduğu için office 2021 key olarak aldım. Office 365 alırsan daha yenilikli, yapay zeka desteği gelecek ve tasarımcı gibi bazı özellikleri var.
Microsoft Office 2021 Professional Plus Key Lisans Anahtarı Ömür Boyu ürününü hemen incele. Güvenli ödeme, online hızlı teslimat ve indirim fırsatlarını kaçırma.
www.lisansnet.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Etkinleştirme adımları biraz uzun, telefon ile arayıp telesekleter ile hallediyorsun bazı işlemleri, adımlar zaten hem hesabım > siparişler altında gözükecek, hem de mail gelecek
Microsoft Office 2021 Professional Plus Key Lisans Anahtarı Ömür Boyu ürününü hemen incele. Güvenli ödeme, online hızlı teslimat ve indirim fırsatlarını kaçırma.
www.lisansnet.com
Etkinleştirme adımları biraz uzun, telefon ile arayıp telesekleter ile hallediyorsun bazı işlemleri, adımlar zaten hem hesabım > siparişler altında gözükecek, hem de mail gelecek
pc'de başka office sürümü varsa onu kaldırman gerekiyor, microsoft'tan office 2021 linki gönderiyorlar zaten, oradan indirmen lazım .img kalıbından iniyor, çift tıklayıp kurabilirsin, olmazsa Daemon Tools gibi programlarla sanal CD kalıbı oluşturupta da kurabilirsin
Lisans anahtarınızla etkinleştirebilirsiniz. Orijinal Office 2021 sürümleridir. Bağlantılar: Professional Plus https://officecdn.microsoft.com/db/492350f6-3a01-4f97-b9c0-c7c6ddf67d60/media/tr-tr/ProPlus2021Retail.img Professional...
www.google.com
Professional Plus indirmen lazım
Takıldığınız yer olursa sitedeki WhatsApp linkinden iletişim kurabilirsiniz, yardımcı oluyorlar.