Çözüldü✓ Microsoft ve xbox servislerine erisemiyorum

Impe

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,729
Arkadaslar merhaba bugun xbox gamepass aldim ve geforce nowa baglayip oynamaya basladim ardindan 2 tane bilgisayarim bardi hem oynadigim ana bilgisayarda hemde yan bilgisayarimda bölge abd olarak ayarlanmis trye aldim her geforce nowa girip oyun oynarken abd oluyor neyse sıkıntı yok ama sonra diger geforce now yuklu bile olmayan bilgisayarimda oyunlar kutuphanemde gozukmuyor yuklu oyuna tikliyorum oyunun varligini dogrulayamadik diyor microsoftun sitesi 15dkda anca aciliyor falan ama diger siteler duzgun internet hizim normal sıkıntıyı nasil cozebilirim?

çerezleri temizlemeyi denedin mi kardom veya %temp% klasörünü siler misin komple

Temizledim hala aynı sıkıntıyı yasiyorum
kardom msconfig e girip hizmetleri kontrol eder misin onlar da kapalı olabilir. Eğer bunda da sıkıntı yoksa virüs ve güvenlik duvarını açmaya çalışır mısın bi kardom

kardom msconfig e girip hizmetleri kontrol eder misin onlar da kapalı olabilir. Eğer bunda da sıkıntı yoksa virüs ve güvenlik duvarını açmaya çalışır mısın bi kardom
Yok dostum hala sorun ayni devam ediyor microsoftun sitelerinde 15dk bekliyorum oyunlarim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Galiba sorun internetle alakalı mobil veriyi pcye bağlayinca algiladi oyunlari falan

Ama surekli boyle kullanamam modemle ilgili sıkıntıyı nasil cozebilirim

Son düzenleme:
Yok dostum hala sorun ayni devam ediyor microsoftun sitelerinde 15dk bekliyorum oyunlarim yok

Galiba sorun internetle alakalı mobil veriyi pcye bağlayinca algiladi oyunlari falan

Ara müşteri hizmetlerini internetimi kullanamıyorum de resetlettir

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

kardom iss ye söyle durumu anlat bazen güvenli ağ mı bilmem ne mi ne oluyor ondan girilmiyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
Arkadaslar sorunu cozdum internet firmasi yardim edemedi ayni sorunu yaşayan olursa geforce now ve microsoft store hesaplarindan çikin modeminizi resetleyip baştan kurun (buna gerek var mi emin degilim ne olur ne olmaz) xboxa gelince zaten microsoft store ile xbox uyuşmazligi tespit edildi diyor sonra orda 2 secenek var biri ayni kalsin tarzi bir seydi oburune tiklayip bekledigim ve store hesabimi geri actim oldu bende galiba abd hesabi olarak aciyor geforce nowu ondan sonra microsoft dogrulama yapamayinca 2 hesap var gibi gosterip ikisinede girmeye calisiyor

Geri