Neler Yeni

Microsofttan gelen SMS ?

SİRV3

80+
Microsoft hesabınızdan sıradışı giriş talepleri diye bir sms geldi ama link çok dolandırcı gibi geldi sizce tıklamalı mıyım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca numaramı vermedim bildiğim kadarıyla.

SİRV3

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fotoğrafını atar mısınız hocam sms in
Büyük ihtimal sahte ama emin olalım
hocam annem mesaj geldiği gibi korkup silmiş. sms ismi kısmında MICROSOFT yazıyordu. hesabınıza sıra dışı giriş tespit edildi yazıyormuş numara da yazıyor ve son iki harfi dışı blurlu. numara doğru hocam. en sonda da link var als mi alk mi öyle bir şey als.mc/ diye giden bir link

hocam annem mesaj geldiği gibi korkup silmiş. sms ismi kısmında MICROSOFT yazıyordu. hesabınıza sıra dışı giriş tespit edildi yazıyormuş numara da yazıyor ve son iki harfi dışı blurlu. numara doğru hocam. en sonda da link var als mi alk mi öyle bir şey als.mc/ diye giden bir link
özel olarak kullandığı bir microfost hesabı yok hocam.belki bir ara açmıştır ama şu an hiçbir şeyini hatırlamadığı için telefonunda açık depil. sürekli bet reklamları da geliyor numarasına.

özel olarak kullandığı bir microfost hesabı yok hocam.belki bir ara açmıştır ama şu an hiçbir şeyini hatırlamadığı için telefonunda açık depil. sürekli bet reklamları da geliyor numarasına.
daha şifresini bilmeyen biri için çift faktörlü doğrulamayı açma ihtimali 0 biri giriş yapsa direkt girer yani.

ShinRei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
kerim deveci

Gittiğiniz alan adını kontrol etmeniz lazım öncelikle
Microsoft hesabı vardır büyük ihtimal siz yok sansanız da
Örnek sms

Ekler

• IMG_20250330_000438.jpg
    IMG_20250330_000438.jpg
    79.6 KB · Hit: 17

SİRV3

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ShinRei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
kerim deveci
aynen hocam aka mc falan diyodu böyle bir link

sadece mail yerine telefon numarası yazıyor.
Numara ve sık kullandığınız şifre ile microsoft hesabınıza girin, kontrol edin duruma göre sms ile sıfırlarsınız şifrenizi

SİRV3

80+
Sanmam bu link microsoft.com a gönderiyor
hocam baktım meksika ve amerikadan giriş yapmuşlar. şifreyi 2 kez sıfırladım ve hesabı kapatma sırasına aldım. hesabın ismi de şişko paatatesti çook eskiden zulaya kayıt olurken açtım muhtemelen. ekli mail falan hiçbir şey yoktu her şeyden çıkış yap dedim ve sildim.

Top Bottom