sizin açınızdan herhangi bir sorun olmaması için linki paylaşmadım. als.mc/ tarzı bir şeydiLinki tahmin mi ediyoruz?
Fotoğrafını atar mısınız hocam sms insizin açınızdan herhangi bir sorun olmaması için linki paylaşmadım. als.mc tarzı bir şeydi
hocam annem mesaj geldiği gibi korkup silmiş. sms ismi kısmında MICROSOFT yazıyordu. hesabınıza sıra dışı giriş tespit edildi yazıyormuş numara da yazıyor ve son iki harfi dışı blurlu. numara doğru hocam. en sonda da link var als mi alk mi öyle bir şey als.mc/ diye giden bir linkFotoğrafını atar mısınız hocam sms in
Büyük ihtimal sahte ama emin olalım
özel olarak kullandığı bir microfost hesabı yok hocam.belki bir ara açmıştır ama şu an hiçbir şeyini hatırlamadığı için telefonunda açık depil. sürekli bet reklamları da geliyor numarasına.hocam annem mesaj geldiği gibi korkup silmiş. sms ismi kısmında MICROSOFT yazıyordu. hesabınıza sıra dışı giriş tespit edildi yazıyormuş numara da yazıyor ve son iki harfi dışı blurlu. numara doğru hocam. en sonda da link var als mi alk mi öyle bir şey als.mc/ diye giden bir link
daha şifresini bilmeyen biri için çift faktörlü doğrulamayı açma ihtimali 0 biri giriş yapsa direkt girer yani.hocam annem mesaj geldiği gibi korkup silmiş. sms ismi kısmında MICROSOFT yazıyordu. hesabınıza sıra dışı giriş tespit edildi yazıyormuş numara da yazıyor ve son iki harfi dışı blurlu. numara doğru hocam. en sonda da link var als mi alk mi öyle bir şey als.mc/ diye giden bir link
Mesaj otomatik birleştirildi:
özel olarak kullandığı bir microfost hesabı yok hocam.belki bir ara açmıştır ama şu an hiçbir şeyini hatırlamadığı için telefonunda açık depil. sürekli bet reklamları da geliyor numarasına.
Gittiğiniz alan adını kontrol etmeniz lazım önceliklehocam annem mesaj geldiği gibi korkup silmiş. sms ismi kısmında MICROSOFT yazıyordu. hesabınıza sıra dışı giriş tespit edildi yazıyormuş numara da yazıyor ve son iki harfi dışı blurlu. numara doğru hocam. en sonda da link var als mi alk mi öyle bir şey als.mc/ diye giden bir link
özel olarak kullandığı bir microfost hesabı yok hocam.belki bir ara açmıştır ama şu an hiçbir şeyini hatırlamadığı için telefonunda açık depil. sürekli bet reklamları da geliyor numarasına.
aynen hocam aka mc falan diyodu böyle bir linkGittiğiniz alan adını kontrol etmeniz lazım öncelikle
Microsoft hesabı vardır büyük ihtimal siz yok sansanız da
Örnek sms
sadece mail yerine telefon numarası yazıyor.aynen hocam aka mc falan diyodu böyle bir link
Numara ve sık kullandığınız şifre ile microsoft hesabınıza girin, kontrol edin duruma göre sms ile sıfırlarsınız şifreniziaynen hocam aka mc falan diyodu böyle bir link
sadece mail yerine telefon numarası yazıyor.
sms dolandırıclık değil mi yani hocam ? şifre hakkında hiçbir fikri yokNumara ve sık kullandığınız şifre ile microsoft hesabınıza girin, kontrol edin duruma göre sms ile sıfırlarsınız şifrenizi
Sanmam bu link microsoft.com a gönderiyorsms dolandırıclık değil mi yani hocam ? şifre hakkında hiçbir fikri yok
hocam baktım meksika ve amerikadan giriş yapmuşlar. şifreyi 2 kez sıfırladım ve hesabı kapatma sırasına aldım. hesabın ismi de şişko paatatesti çook eskiden zulaya kayıt olurken açtım muhtemelen. ekli mail falan hiçbir şey yoktu her şeyden çıkış yap dedim ve sildim.Sanmam bu link microsoft.com a gönderiyor