Neler Yeni

Microsoft'tan geri adım! Eski bilgisayarlara Windows 11 kurulmasına izin verecek

En İyi Cevap
7
Microsoft'un dediğine göre eski bilgisayarların Windows 10 üzerinden güncelleme ile 11'e geçilemeyeceğini ancak ISO dosyası ile Windows 11'i kurabileceğini söylüyor. ISO ile kurulum yapacak kişilerin oluşabilecek sistem uyumluluğu ve güvenilirliği konusunda garanti sunmuyor. Risklerin kullanıcılara ait olduğunu belirtiyor.

İntel ve AMD ile testler devam ediyor.
AMD'nin Zen 1 işlemcileri hakkında şirketin yaptığı açıklama şöyle "AMD ile ortaklaşa birinci nesil AMD Zen işlemcilerini analiz ettikten sonra, desteklenen CPU listesine ekleme yapılmayacağının sonucuna vardık" demekte. Ve minimum sistem gereksinimlerini karşılamayan sistemlerin %52 ve daha fazlasının kernel modu çökmesi gibi sorunlar yaşandığını söylüyor. (Bana göre palavra)

R Yapmak Ne Demek? | Tozlu Mikrofon

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Mantıklı olan yapılmış. 10 ile arasında çekirdek farkı dahi olmayan bir işletim sisteminin, böyle saçma gereksinimlere sahip olmasını kimse beklemiyordu.

Atyxah

80+ Silver
Benim minik canavar kaldırır mı (imzadaki)

Atyxah

80+ Silver

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ben şu an insider ile geçebiliyorum geçersem sorun olmaz değilmi sistem imzada

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Millete yeni pc aldırma peşindeler. Kapitalizm.

En İyi Cevap
7
Millete yeni pc aldırma peşindeler. Kapitalizm.
Aklımı okudunuz. Kesinlikle öyle yok %52 üzerinde hata çıkıyor yok güvenlik için TPM zorunlu falan filan hepsi yalan.
Tek amaçları yeni bilgisayar aldırmak. Hatta güncelleme ile bir yazılım koyup eski sitemlerde Windows 11'i yavaşlatacaklar kesin.

Top Bottom