- Reaksiyon skoru
- 5,717
Pizza tost alınır gibi normalde 60 TL ama bu kampanya ile tanesi 36 TL'e geliyor.
3 hafta önce 100 liraya yemiştim , 3 hafta içinde gelmiş o zman doğrudurzam önceden gelmişti
2al 1 iade 3 al 2 öde ile ne ilgisi var3 al 2 öde'nin ismi değişmiş hali.
O 1 iadeyi nakit çekemiyorsun yine alışveriş yaparak harcıyorsun dolayısıyla 2 parası ödüyorsun 3 alıyorsun. Anladın mı?2al 1 iade 3 al 2 öde ile ne ilgisi var
6 tane aldımpizzamigo güzel yeyebilirsiniz doyurur
Money ile almak tam olarak ne oluyor hocam?6 tane aldım![]()
Kampanyalı ürüne kampanyasız bir ürün eklediğinde dediğin olur. Sizin mantığa göre 2 al 1 öde diye bir şey yok. Para olarak verdi gittin yine aynı üründen aldın yine 3 al 2 öde yapmış oldun bunun nakit ve money para ile ilgisi yok. Düşük maliyetle aldığın ürüne yüksek maliyet eklediğinde ortalama maliyetin yükselir. Anladın mı ?O 1 iadeyi nakit çekemiyorsun yine alışveriş yaparak harcıyorsun dolayısıyla 2 parası ödüyorsun 3 alıyorsun. Anladın mı?
Temsilci bana, ödeme sırasında money cüzdan'ı seçmemi söyledi. O şekildeMoney ile almak tam olarak ne oluyor hocam?
Valla tarihleri çok uzun, tanesi 66 liraya geliyor. Evde yapmaya çalışsam, sırf 60 liradan fazla kaşar tutar zatenŞansa dün almıştım![]()
Düşük maliyetli ürüne yüksek maliyet eklediğinde ortalama maliyet yükselir ne demek sen kendi yazdığını okudun mu? 3 al 2 öde kampanyasının 3.sünü senin seçtiğin bir kampanya o kadar. Anladın mı alakasını? Resmen tartışmak için tartışıyorsunuz. Klavyeden toksiklik akıyor.Kampanyalı ürüne kampanyasız bir ürün eklediğinde dediğin olur. Sizin mantığa göre 2 al 1 öde diye bir şey yok. Para olarak verdi gittin yine aynı üründen aldın yine 3 al 2 öde yapmış oldun bunun nakit ve money para ile ilgisi yok. Düşük maliyetle aldığın ürüne yüksek maliyet eklediğinde ortalama maliyetin yükselir. Anladın mı ?