Tamamdır hocam teşekkür ederim. kırmızı et yapamam, migros'tan değişik peynirler var onlardan alayımViski.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Keyfin nasıl istiyorsa hocam ister peynir tabağı oluştur ister kırmızı et'in yanına iç
Tamamdır hocam teşekkür ederim. kırmızı et yapamam, migros'tan değişik peynirler var onlardan alayımViski.
Keyfin nasıl istiyorsa hocam ister peynir tabağı oluştur ister kırmızı et'in yanına iç
Yapıştır hocam duty free den almıştım. Seçim gecesi açtım halen duruyor. Midemi biraz kötü yapıyor viski ama güzel içimli viskilerden alacaklara tavsiye.Balantinesler baya uygun bu cuma yuvarlicaz
Bunu görüp satın alan her kişininde günahına ortak oldun afiyet olsun.İndirim dün başladı son gün cuma olabilir Şerefe.
sanane oglum milletin içtiğinden sanane milletin yaşantasına ne güzel müdahale ediyorsunuz reelde biri bana böyle karışsında onun suratını değiştirem.Bunu görüp satın alan her kişininde günahına ortak oldun afiyet olsun.
sakin ol klavye delikanlısı müdahale değil bu bilgilendirmeAdamsın kral.
sanane oglum milletin içtiğinden sanane milletin yaşantasına ne güzel müdahale ediyorsunuz reelde biri bana böyle karışsında onun suratını değiştirem.
Şerefe dindar biri değilim.Bunu görüp satın alan her kişininde günahına ortak oldun afiyet olsun.
fazla gelebilirİlk kez deniyecek brisi için 35 cl viski nasıldır?
Tuborg amber ile summer valley 1lt olabilir bütçem var diyorsan kavaklıdere merlot veya öküzgözü alabilirsinbeyler ucuzundan ve güzelinden bi bira ve bi şarap önersenize
Büyüklerimiz biracı olabilir''Her kim ki içki içer hatta dozunu fazla kaçırırsa süphesiz onun sık tuvaleti gelir'' derdi büyüklerimiz
hocam haftaya cuma mı yarın mı bitiyo bi bilginiz var mıİndirim dün başladı son gün cuma olabilir Şerefe.