sheridans çok şekerli ya, tadını pek beğenemedim. Baileys nasıldır denenir mibaileys ve sheridans fiyatları duty free fiyatından iyi. Keza biralarda indirimde epey.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yapıştır hocam duty free den almıştım. Seçim gecesi açtım halen duruyor. Midemi biraz kötü yapıyor viski ama güzel içimli viskilerden alacaklara tavsiye.
bugün perşembeCuma günü olacak iş değil. Biraz saygı.
puahahahahahahbugün perşembe
Vergi ödüyoruz daha ne istiyorsunCuma günü olacak iş değil. Biraz saygı.
Doğru ya şerefe o haldebugün perşembe
sheridans çok şekerli ya, tadını pek beğenemedim. Baileys nasıldır denenir mi
Kardeşim şu kafayı anlamıyorum, alkol kullanmıyorsun kimse seni bu sebepten yargılamıyor. Sen neden kullananı kendi yaşantına göre bir kalıba sokmak isteyip yargılamaya çalışıyorsun. Adam müslüman olmayabilir, dine inanmayabilir ya da içmeyi seviyordur sanane. İlgini çekmeyen kullanmadığın bir ürünün indirim sayfasına girip saygı beklemek, nasıl bir duyar kasmaktır. Değişik kafalar yaaa.Cuma günü olacak iş değil. Biraz saygı.
Baileys biraz daha alkol acılığı var. Ama sheridans ta ayrı güzel. Dediğin gibi bir tık şekerli. Tavsiyem baileys + Kahoua ikilisini karıştır dene güzel bir ikili oluyor.sheridans çok şekerli ya, tadını pek beğenemedim. Baileys nasıldır denenir mi
Dostum alkol kullanıyorum vakti geldimi. lakin cuma günü asla ağzıma sürmem. arada fark var. mübarek gün yapmayın etmeyin uyarmak bizden dinlemesi sizden. cumartesi günü ben de faydalanacağım bu indirimden.Kardeşim şu kafayı anlamıyorum, alkol kullanmıyorsun kimse seni bu sebepten yargılamıyor. Sen neden kullananı kendi yaşantına göre bir kalıba sokmak isteyip yargılamaya çalışıyorsun. Adam müslüman olmayabilir, dine inanmayabilir ya da içmeyi seviyordur sanane. İlgini çekmeyen kullanmadığın bir ürünün indirim sayfasına girip saygı beklemek, nasıl bir duyar kasmaktır. Değişik kafalar yaaa.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Baileys biraz daha alkol acılığı var. Ama sheridans ta ayrı güzel. Dediğin gibi bir tık şekerli. Tavsiyem baileys + Kahoua ikilisini karıştır dene güzel bir ikili oluyor.