Neler Yeni

Mikrofon hakkında tavsiye

Luista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mert

Yoach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
yunuseren
2. tabii ki soru bile değil bence

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Ahmet Taşlıova

Luista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam selamlar, ben aşağıdaki ürünleri kullanıyorum, tavsiye ederim

merhaba hocam yanında onerebileceginiz ses kartı var mıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam selamlar, ben aşağıdaki ürünleri kullanıyorum, tavsiye ederim

ayrica fifine a6t'den daha mı iyi hocam benim pek bilgim yok anlatırsanız çok sevinirim

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Ahmet Taşlıova
Hocam inanın sizin kadar profesyonel değilim, ses kartı kullanmıyorum, kızımın youtube cocuk kanalı var o kullansın diye aldım. Bildiklerimi dilim döndüğünce anlatayım. Dip ses, cızırtı, yayın ses arası dengesizlik hiç yaşatmadı, obs kaydında sesler temiz ve net yani robotik bi ses durumu yok, yayın sesi karşı tarafa hiç bozulmadan ulaşıyor o yüzden pc ye ayrıca bi ses kartı almaya ihtiyaç duymadım. Bir de forumdan daha önce yazılanları araştırdım, fifine6 ve bu arasında kaldım. Kızım rgb si güçlü olsun dediği için bunda karat kıldım ve mikrofon standını da rgbli bulup ayrıca satın aldım. Şükür ki stand ile mikrofon uydu birbirine ve sorun çıkarmadı.. Anladığım başka bi konu varsa sorularınızı cevaplarım, iyi forumlar

Luista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam inanın sizin kadar profesyonel değilim, ses kartı kullanmıyorum, kızımın youtube cocuk kanalı var o kullansın diye aldım. Bildiklerimi dilim döndüğünce anlatayım. Dip ses, cızırtı, yayın ses arası dengesizlik hiç yaşatmadı, obs kaydında sesler temiz ve net yani robotik bi ses durumu yok, yayın sesi karşı tarafa hiç bozulmadan ulaşıyor o yüzden pc ye ayrıca bi ses kartı almaya ihtiyaç duymadım. Bir de forumdan daha önce yazılanları araştırdım, fifine6 ve bu arasında kaldım. Kızım rgb si güçlü olsun dediği için bunda karat kıldım ve mikrofon standını da rgbli bulup ayrıca satın aldım. Şükür ki stand ile mikrofon uydu birbirine ve sorun çıkarmadı.. Anladığım başka bi konu varsa sorularınızı cevaplarım, iyi forumlar
hocam mesajinizi gec gordum kusura bakmayin ses karti benim için önemli çünkü ses kartı olunca mikrofona şarkıda kullandığım pluginler ÖR; autotune çok daha iyi işliyor bundan dolayı aslında.

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Ahmet Taşlıova
hocam mesajinizi gec gordum kusura bakmayin ses karti benim için önemli çünkü ses kartı olunca mikrofona şarkıda kullandığım pluginler ÖR; autotune çok daha iyi işliyor bundan dolayı aslında.
Sorun değil hocam dediğim gibi pek anladığım Bit konu değil ses kartı, o yüzden yanlış yönlendirmek istemem ama yeni konu başlığında ses kartı tavsiyesi olarak konu başlığı açarsanız profesyonel destek öneri yapacak arkadaşlar olacaktır

Oscar

80+ Bronze
Bütçen nedir? Hem mikrofon hem ses kartı için toplam bütçesi söylersen ona göre güzel öneriler yaparım evde müzik için.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Lloyd
Beyler selam müzik kayıt işiyle uğraşıyorum bundan dolayı mikrofon alacağım, aklımda 2 tane ürün var pek bilgim olmadığı için konu açmak istedim bilgilerinizi paylaşırsanız mutlu olurum.
1 : https://www.trendyol.com/lennox/bm8...nu-p-69349877?boutiqueId=61&merchantId=141156
2 : https://www.itopya.com/fifine-ampligame-a6t-rgb-yayinci-usb-mikrofon-seti_u23312
Ses Kartı: https://www.akakce.com/studyo-ses-k...2-kanalli-usb-ses-karti-fiyati,527755477.html
Mikrofon: https://www.akakce.com/profesyonel-...xlr-condenser-mikrofon-fiyati,1582822242.html

Müzik ön planda olduğu için XLR ve kondenser mikrofon önerdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,264
Üyeler
167,086
Son üye
GTX 1070
Top Bottom