Neler Yeni

Mikrofon Müzik ve Video Seslerini Alıyor

onureses

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Onur Ayyıldız
Jbl T160 model kulaklık kullanıyorum. Dün farkettim discord kullanırken dinlediğim müzik veya video sesleri karşı kişiye gidiyor. Daha önce bu durumla karşılaşınca mikrofon ayarlarındaki geliştirmeler kısmı bulunmuyordu çünkü windows update kendi sürücülerini yüklerdi ve benim ayarlarımı bozardı. Realtek driver yükler ve geliştirmeler kısmını getirirdim, akustik eko iptalini açardım sorun çözülürdü. Fakat dün baktığımda geliştirmeler kısmı normal her şey eskisi gibi ama sorun devam ediyor. Discord ayarlarını kurcaladım bir şey değişmedi. Temiz format attım, tekrardan bilgisayarı eski ayarlarına getirdim sürücülerimi yükledim ama sorun devam ediyor. Bu sorunla karşılaşmadan önceki deneyimim tamamen normaldi, mikrofon sadece benim sesimi veya oda da başka birisi varsa onun sesini alıyordu. Müzik sesi veya video sesleri karşıya hayatta gitmezdi. Basit çözüm yolları yazacak arkadaşlar, internette neredeyse 30 tane konuyu inceledim fakat sorunum çözülmedi ona göre çözüm önerisi sunarsanız sevinirim ss'lere bakmayı unutmayın. Bilgisayarın anakart kulaklık mikrofon girişini de denedim sorun aynı şekilde devam ediyor. Kasanın gücünü kestim tüm kabloları çıkardım tekrar taktım. Parazitlenme vs. bulunmuyor kulaklıkta bir şeyler dinlerken.

Ekler

• aygıt yöneticisi realtek.png
    aygıt yöneticisi realtek.png
    22.7 KB · Hit: 4
  • denediklerim.png
    denediklerim.png
    16.2 KB · Hit: 3
  • discord ayarlar 2.png
    discord ayarlar 2.png
    48.7 KB · Hit: 3
  • discord ayarlar.png
    discord ayarlar.png