MİKROFONLU VE TYPE-C BAĞLANTILI IEM KULAKLIK ÖNERİSİ

Reaksiyon skoru
37
Merhaba çok fazla bir bilgim yok IEMLER hakkında TRUTHEAR x Crinacle ZERO: RED Dual Dynamic Drivers In-Ear Headphone bu modeli alıcaktım ama mikrofonu yokmuş mikrofonu olan type-c bağlantılı modeller onerebılır mısınız bundan daha iyisi çıkarsa onlarada yönelebilirim telefonumda jak girişi yok telefondada kullanırım

parolapara ve iyizco ile yarı fiyatına geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

900 tl cashback alabilirsin. ilk ödemelere.

Merhaba çok fazla bir bilgim yok IEMLER hakkında TRUTHEAR x Crinacle ZERO: RED Dual Dynamic Drivers In-Ear Headphone bu modeli alıcaktım ama mikrofonu yokmuş mikrofonu olan type-c bağlantılı modeller onerebılır mısınız bundan daha iyisi çıkarsa onlarada yönelebilirim telefonumda jak girişi yok telefondada kullanırım
https://wraithesports.com/products/wraith-sense-iem-kulaklik?variant=48699675672769 Sense pro modeli Type-C girişli ve aynı zamanda kendinden ses kartlı. Mikrofonuda mevcut, iyzico + parolpara ile 900 lira cashback alırsınız. Conlife kodunu kullanıyorum ben genelde sizde kullanır 100 liraya yakın ordan indirim alırsınız 1k ucuza gelir.

Birkaç inceleme izledimde konfor sorunu olduğu bir incelemedede sesleri düzgün alamadığını söylüyordu kullandıysanız deneyimleriinzi paylaşabilir misiniz gerçi indirimle 200-300 TL'ye geliyoda :D yinede merak ettim çekecem büyük ihtimal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,820
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri