Neler Yeni

Öneri Mikrofonu Kaliteli F/P Kulaklık Önerisi

Thabey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Thabey
Bütçe
4500
Bütçem maksimum 4500tl civarına çıkabilir. Kablosuz olsa daha iyi olur ancak kablosuz olması zorunlu değil kablolu kulaklık önerilerinede açığım.

Razer Blackshark v2 x düşünüyorum ama önerilere açığım.

Son düzenleme:

MoonWalk

80+ Bronze
Bütçe az daha çıkarsa HS80 Wireless. Bütçe dahilinde Cloud 3 Wired (fiyatı düşerse Wireless modeli).

gavanoz

80+
steelseries hocam bütçeyi biraz artırıp indirim yakalayabilirsen baya iyi bir kulaklık kablosuzu 13k civarında

Thabey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Thabey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçe az daha çıkarsa HS80 Wireless. Bütçe dahilinde Cloud 3 Wired (fiyatı düşerse Wireless modeli).
Hocam peki 2kya ucuz bir wired kulaklıkla harici mikrofon yapsam sizce nasıl olur?
Mesaj otomatik birleştirildi:

steelseries hocam bütçeyi biraz artırıp indirim yakalayabilirsen baya iyi bir kulaklık kablosuzu 13k civarında
Hocam öneri için teşekkürler ancak bütçemi çok fazla aşabilme şansım yok.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
v2x mikrofonu ses alıyor discorddan konuşurken arkada izlediğim podcastin sesleri gidiyor hep

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
zPastwL
Steam
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
Hocam peki harici mikrofonla v2x kullansam sizce nasıl olur?
uzun süreli kullanımda ağrıtmaz ama kilitlemesi olmadığı için ayar kısmı gevşiyor (en azından bende öyle) ve bana sesi yazılımsız halde az geliyor fxsound kullanıyorum music modunda oyunumu oynuyorum videomu izliyorum bass konusunda düşük soundcore q10i var bide bass olarak kafamı titretiyor v2x bass az

Thabey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Thabey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
uzun süreli kullanımda ağrıtmaz ama kilitlemesi olmadığı için ayar kısmı gevşiyor (en azından bende öyle) ve bana sesi yazılımsız halde az geliyor fxsound kullanıyorum music modunda oyunumu oynuyorum videomu izliyorum bass konusunda düşük soundcore q10i var bide bass olarak kafamı titretiyor v2x bass az
Peki harici mikrofonla kullanılacak bir kulaklık öneriniz var mıdır hocam?

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
zPastwL
Steam
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
Peki harici mikrofonla kullanılacak bir kulaklık öneriniz var mıdır hocam?
harici bir mikrofonum olsaydı şuan telefonda okula giderken gelirken dışarda kullandığım evde bluetooth adaptörünü kaybetmiştim buldum arada takarım bass güzel diye soundcore q10i kullanıyorum daha üst modelleri daha güzel tabii basslar beni tatmin ediyor oyun oynarken müzik açıyorum gta heist yapıyorum araba sürüyorum takılyorum vs güzel ama biraz gecikme var gibi çözemedim neden oluyor bilmiyorum ama kablosuz bir kulaklık alırsan rahat edersin zamanında asus rog strix go 2.4 almıştım salaklığıma geldi pc ses mono almışım nasıl bilmiyorum dikkat etmedim oyunda ses kasamıyorum diye iade etmiştim ama kulaklık dışardada kullanıyodum telefonda kullanırken stereo pc de mono ve hiç dikkat etmemişim pişmanım iade ettiğime çok güzeldi o

Thabey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Thabey
harici bir mikrofonum olsaydı şuan telefonda okula giderken gelirken dışarda kullandığım evde bluetooth adaptörünü kaybetmiştim buldum arada takarım bass güzel diye soundcore q10i kullanıyorum daha üst modelleri daha güzel tabii basslar beni tatmin ediyor oyun oynarken müzik açıyorum gta heist yapıyorum araba sürüyorum takılyorum vs güzel ama biraz gecikme var gibi çözemedim neden oluyor bilmiyorum ama kablosuz bir kulaklık alırsan rahat edersin zamanında asus rog strix go 2.4 almıştım salaklığıma geldi pc ses mono almışım nasıl bilmiyorum dikkat etmedim oyunda ses kasamıyorum diye iade etmiştim ama kulaklık dışardada kullanıyodum telefonda kullanırken stereo pc de mono ve hiç dikkat etmemişim pişmanım iade ettiğime çok güzeldi o
Teşekkür ederim tavsiyeniz için hocam şu an aktif olarak soundcore q10i kullanıyorum zaten bir tek mikrofon alıp devam ederim o zaman.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
zPastwL
Steam
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
Teşekkür ederim tavsiyeniz için hocam şu an aktif olarak soundcore q10i kullanıyorum zaten bir tek mikrofon alıp devam ederim o zaman.
en iyisi hocam ne kadar az masraf o kadar iyi :D mikrofon olarak bütçe belli mi

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
XXXX
Top Bottom