Yeni bir mikrofon aldım ama klavye sesinden tut, evin seslerini bile çok rahat şekilde alıyor. Yazılımı olmadığı için ayar yapamıyorum. Gürültü engelleme tarzı ayarları neyle yapabilirim? Uygulama veya ayar önerisi gerekiyor. (Mikrofonum Fifine A6T
nvidia broadcast kullanın hocam kesinlikle tavsiye ederim şikayetlerinizin derdine deva bir yazılımYeni bir mikrofon aldım ama klavye sesinden tut, evin seslerini bile çok rahat şekilde alıyor. Yazılımı olmadığı için ayar yapamıyorum. Gürültü engelleme tarzı ayarları neyle yapabilirim? Uygulama veya ayar önerisi gerekiyor. (Mikrofonum Fifine A6T
aynı sorunu bende yaşıyorum nvdia yok bizde maalesefnvidia broadcast kullanın hocam kesinlikle tavsiye ederim şikayetlerinizin derdine deva bir yazılım
evde süpürge çalışsın dibimde yinede sesini almıyo harika bişeynvidia broadcast kullanın hocam kesinlikle tavsiye ederim şikayetlerinizin derdine deva bir yazılım
amd ekran kartı kullanmanın bazı dezavantajlarından birisiaynı sorunu bende yaşıyorum nvdia yok bizde maalesef
aynen öyle hemde yankıyı kesip ses kalitesinide bir miktar arttırıyor bendeevde süpürge çalışsın dibimde yinede sesini almıyo harika bişey
discord gürültü engelleme özelliğide kullanılabilir eğer oradan iletişim kuruyorsanız arkadaşlarınızlaaynı sorunu bende yaşıyorum nvdia yok bizde maalesef
amd adrenatin uygulamasında smart technology sekmesine gelin. orda AMD Noise Suppression var. ne kadar işlevsel bilmiyorum ama hiç yoktan iyidir.aynı sorunu bende yaşıyorum nvdia yok bizde maalesef
iyi çalışıyor kullanıyorum şuanamd adrenatin uygulamasında smart technology sekmesine gelin. orda AMD Noise Suppression var. ne kadar işlevsel bilmiyorum ama hiç yoktan iyidir.
amd işlemci ve ekran kartlarında da varamd ekran kartı kullanmanın bazı dezavantajlarından birisi
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen öyle hemde yankıyı kesip ses kalitesinide bir miktar arttırıyor bende
discord gürültü engelleme özelliğide kullanılabilir eğer oradan iletişim kuruyorsanız arkadaşlarınızla
ne var? nvidia broadcast mi?amd işlemci ve ekran kartlarında da var
amd noise suppression arkadaş yazmış yukarıda.ne var? nvidia broadcast mi?
amd tarafını çok bilmiyorum evet olabilir ben broadcast için diyorsunuz sandım broadcast sadece rtx serisini desteklediği içinamd noise suppression arkadaş yazmış yukarıda.
Ekran kartı rtx olmadan da kullanabiliyor muyum bunu?nvidia broadcast kullanın hocam kesinlikle tavsiye ederim şikayetlerinizin derdine deva bir yazılım
maalesef sadece rtx destekli gtx serisi uyumlu değilEkran kartı rtx olmadan da kullanabiliyor muyum bunu?
İyi varda mic kalitesi düşüyor gibi hissettim birde çalışma mantığını anlayamadım pekiyi çalışıyor kullanıyorum şuan
amd işlemci ve ekran kartlarında da var