Claw's
80+ Silver
Ekler
Son düzenleme:
1 tanesi 350 gram yani 2x350 gr eşittir 700 gram benim attığım 750 gram milkanın fiyatı 190 tl nutellanın fiyatı 180 tl boş zamanlarında antremanlarla matematik çalış hocamKnk adamin attigi tanesi 90tl, sen diyorsun 50 gram daha fazla
Türkiyede üretiliyor attığın, yukarıdaki üretim hatası ithal milka sürülebilir
nutella daha mantıklı bu fiyatta hem 50 gram daha fazla
ve milkalarda genelde STT bitmeye yakın gönderiliyor indirimede bu sebeple giriyor bizzat alıp deneyimledimTürkiyede üretiliyor attığın, yukarıdaki üretim hatası ithal milka sürülebilir
Tabi karar alacak kişilere bağlı,
Milka Alman Menşei olarak üretim içeriği;
Şeker, Ayçiçek Yağı, Peyniraltı Suyu(süt damıtma)"burası önemli idir", %5 malzeme, kakao tozu, kakao yağı, tuz, emülsatif
Nutealla ise Şeker, bitkisel yağ (palm), fındık (%13), yağsız süt tozu (%8,7), yağı azaltılmış kakao tozu (%7,4), emülgatör: lesitinler (soya), aroma verici(vanilin)
nutella ve milka dan nefret eden bi ben miyim Tadıbu ve Tarım Kredi nin parçacıklı kremasını denedikten sonra nutella ve milka aşırı derecede yapay geldi Arkasına baktım fındık oranı %10 falan zaten
Tadibu 10 ise bu 3-4 anca olurtadıbuya kıyasla nasıl
gerek yok o zamanTadibu 10 ise bu 3-4 anca olur
tadıbu harika tarım krediyi henüz deneyemedimnutella ve milka dan nefret eden bi ben miyim Tadıbu ve Tarım Kredi nin parçacıklı kremasını denedikten sonra nutella ve milka aşırı derecede yapay geldi Arkasına baktım fındık oranı %10 falan zaten