Milleni önerir misiniz?

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Reaksiyon skoru
32,594
Arkadaşlar Turkcell ve Milleni Fiber arasında ayda 20TL fark var. Abim Turkcell e geçelim diyor. Türknette yaşadığımız rezillikten sonra Milleni de aynı çıkmasın diye. Milleninin iyi olduğunu duydum forumdan bir arkadaş da yardımcı oldu fakat bu ikisi arasında hangisi sizce?

Arkadaşlar Turkcell ve Milleni Fiber arasında ayda 20TL fark var. Abim Turkcell e geçelim diyor. Türknette yaşadığımız rezillikten sonra Milleni de aynı çıkmasın diye. Milleninin iyi olduğunu duydum forumdan bir arkadaş da yardımcı oldu fakat bu ikisi arasında hangisi sizce?
Millenicom'un Superonline Fiber Üzerinde İnternet kesinti sorunları var. En iyisi Turkcell'e geçmen.

zaten taahutsuz bir deneyin bence

Milleni coma geçicem daha var ama alabilirsiniz isin piri arkadaşı etiketlereyim
@alpolojix

Oturduğum binanın fiber altyapısını Turkcell yapmış. Ankastre kutusunda falan da Turkcellin logosu vs. var. Siteye özel indirim de varmış sanırım. Bilgi alıcaz bugün.

Oturduğum binanın fiber altyapısını Turkcell yapmış. Ankastre kutusunda falan da Turkcellin logosu vs. var. Siteye özel indirim de varmış sanırım. Bilgi alıcaz bugün.
*200Mbps olan kampanyanın upload hızı 5Mbps. Üsttekinin 10.

*200Mbps olan kampanyanın upload hızı 5Mbps. Üsttekinin 10.
https://www.superonline.net/kampany...urkcell-fiber-100-mbps-hiz-senligi-kampanyasi Bunu almayı düşünüyoruz. Tam 85 destekliyor altyapım

Fiber değil o zaman ?
Nasıl yani 85. Superonline Fiber Olsa minimum 100.
Yok fiber. Santrale uzaklık vs. de fark ediyor. Sizin attığınız Platin paket. Benim attığım normal fiber :) Platin faturaya 50 daha ekleyip garanti 100 diğeri 100 e kadar sanırım. Saçma :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok fiber. Santrale uzaklık vs. de fark ediyor. Sizin attığınız Platin paket. Benim attığım normal fiber :) Platin faturaya 50 daha ekleyip garanti 100 diğeri 100 e kadar sanırım. Saçma :D
Superonline altyapı sorgulamadan bakınca binamızda Fiber olduğunu gösteriyor sorun yok

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Superonline altyapı sorgulamadan bakınca binamızda Fiber olduğunu gösteriyor sorun yok
bende de gösteriyor ama yok. belki superonline altyapı sorgulaması gelecekten geliyordur 🤯
Millenicom üzerinden altyapınızı sorgulayın. Ayrıca +90 850 222 0222 Üzerinden sorgulayın. İlk başta kullanıcı bilgisi vb. isteyecek. Girmeyin. Boş bırakın ve başvuru için aramış gibi yapın.

Ayrıca fiberde santrale uzaklık etkisi vb. aman aman olacak bir şey değil. Fiber bu.

Geri