Neler Yeni

Millenicom 1000 Mbps için 100 Mbps Turknet iptal edilir mi?

Zyprox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Babanoğlu
Arkadaşlar şu an hali hazırda Turknet 100 mbps fiber kullanıyorum. Genellikle Fifa ve Valorant oynarım, ping 32-35 arası sabit. Az evvel Millenicom'un 1000 mbps altyapısının bulunduğum yerde olduğunu öğrendim ve oraya geçiş yaptım e devlet üzerinden fakat yorumları okuduğum kadarıyla pek memnun değil kullananlar Millenicom'dan. Altyapı olarak TT altyapısı varmış burada 1000mbps için. Sizce iptal edip Turknet'te kalmaya devam etmeli miyim yoksa Millenicom'da işlemlere devam edeyim mi?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,151
İsim
Diyarhan
Soruya bak hele 😐 tabikide geçilir. Millenicom un tt altyapısı mı Sol altyapısı mı?

ubah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
ubah
tt altyapı varsa tt altyapısı kullanan başka operatöre geç gigapeed olabilir

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Emre
Dostum Ben İstanbulda yaşıyorum. 3 Ay önce Türk Telekomdan Millenicom'a geçiş yaptım sırf daha ucuz diye, ayrıca Türk Telekomda'da kampanyanın sonuna gelmiştim fiyatları baya bi şişirdiler. Valorant'da 10-15ms sabit alıyordum Türk Telekom ile Millenicom'a geçince yine aynı şekilde 10-20ms arasında alıyorum ama bazen anlık olarak 40,50 oluyor, valorant oynadığımdan dolayı sinir ediyor. Onun dışında internetten memnunum söyledikleri hızı bana veriyolar.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,151
İsim
Diyarhan
Fiyatı nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
yolcu arslan
Şu yorumları artık yazmasak daha iyi.

Kardeşim Türkiyede bazı fiber altyapıları hariç ttnet dahil herkes Türk telekom alpyapısı kullanır 60-70 firma şuan bu altyapı ile geçiniyor.
Ben Türknet milleni comnet hepsini kullandım benim en beğenmediğim ttnet sonra comnet olmuştur.

Ben bunları beğenmedim diye başkası başka yerde benimle aynı sorunu yaşayacak diye bir durum söz konusu değil.
Comnete 2 kişi geçtik geçen yıl ben sürekli kopma yaşadım arkadaşım 400 metre ötede yaşamadı pek. Milleniye geçtim rahatladım.
Herkesin başına birşeyler illaki gelir.

Denemeden bilemezsiniz. Hepsinin bakım onarım dahil hizmet kısmını Türk telekom yapıyor geçen ttnet için adam çağıdılar 1 hafta sonra geldi ama milleniye tak 2 günde geldi.

Ama ping olayları değişir firmadan firmaya ohatta bölgeden bölgeye onu deneyimlemeniz lazım. Yorumlara aldanmayın.

Ben milleniyi tavsiye ederim ücretsiz deneme koduda vereyim 1 ay ücretsiz yda 6 ay indirimli oluyor: 7F6CD01C

Zyprox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Babanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu yorumları artık yazmasak daha iyi.

Kardeşim Türkiyede bazı fiber altyapıları hariç ttnet dahil herkes Türk telekom alpyapısı kullanır 60-70 firma şuan bu altyapı ile geçiniyor.
Ben Türknet milleni comnet hepsini kullandım benim en beğenmediğim ttnet sonra comnet olmuştur.

Ben bunları beğenmedim diye başkası başka yerde benimle aynı sorunu yaşayacak diye bir durum söz konusu değil.
Comnete 2 kişi geçtik geçen yıl ben sürekli kopma yaşadım arkadaşım 400 metre ötede yaşamadı pek. Milleniye geçtim rahatladım.
Herkesin başına birşeyler illaki gelir.

Denemeden bilemezsiniz. Hepsinin bakım onarım dahil hizmet kısmını Türk telekom yapıyor geçen ttnet için adam çağıdılar 1 hafta sonra geldi ama milleniye tak 2 günde geldi.

Ama ping olayları değişir firmadan firmaya ohatta bölgeden bölgeye onu deneyimlemeniz lazım. Yorumlara aldanmayın.

Ben milleniyi tavsiye ederim ücretsiz deneme koduda vereyim 1 ay ücretsiz yda 6 ay indirimli oluyor: 7F6CD01C
Valla herkes millenicom'dan uzak dur diye diye soğuttular beni, ben de gittim türktelekom'a başvuru yaptım. Millenicom ortalama 700tlye denk geliyor. TT ise ilk 3 ay 650 civarı, daha sonra ise 1100 civarı. Millenicom'a ikna olabilsem oraya tekrar başvuru yaparım ama daha sonrasında 3 ay iss değiştirilemiyormuş diye de korkmuyor değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstanbul'da yaşadığımı da belirtmemişim arkadaşlar. Anadolu yakasındayım. Kullanıcı yorumlarınızı buna göre bekliyorum.

Millenicom wifi6 destekli modem vermiyormuş bu arada. Wifi5 verebiliyoruz diyorlar.

Soruya bak hele 😐 tabikide geçilir. Millenicom un tt altyapısı mı Sol altyapısı mı?
Tt

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
yolcu arslan
Valla herkes millenicom'dan uzak dur diye diye soğuttular beni, ben de gittim türktelekom'a başvuru yaptım. Millenicom ortalama 700tlye denk geliyor. TT ise ilk 3 ay 650 civarı, daha sonra ise 1100 civarı. Millenicom'a ikna olabilsem oraya tekrar başvuru yaparım ama daha sonrasında 3 ay iss değiştirilemiyormuş diye de korkmuyor değilim

İstanbul'da yaşadığımı da belirtmemişim arkadaşlar. Anadolu yakasındayım. Kullanıcı yorumlarınızı buna göre bekliyorum.

Millenicom wifi6 destekli modem vermiyormuş bu arada. Wifi5 verebiliyoruz diyorlar.

Tt

Kardeşim dene diyorum yıllarca bunu diyen arkadaşlarım kimi şuan Türknette kimi Millenide. Hepsi ttnetten koptu. Ben 2015te çıktığımdan beri mutluyum yazık ettim ttnete geçen 8 yıla.
Dolayısıyla iss firmalarında yorumlardan ziyade denemen lazım. Türknet Milleni veya Netspeed bu ünden birisi mutlaka sende iyidi bence mileniyi dene 2. ay gidersin.

Zyprox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Babanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim dene diyorum yıllarca bunu diyen arkadaşlarım kimi şuan Türknette kimi Millenide. Hepsi ttnetten koptu. Ben 2015te çıktığımdan beri mutluyum yazık ettim ttnete geçen 8 yıla.
Dolayısıyla iss firmalarında yorumlardan ziyade denemen lazım. Türknet Milleni veya Netspeed bu ünden birisi mutlaka sende iyidi bence mileniyi dene 2. ay gidersin.
Peki bir şans vereyim o halde fakat wifi6 bir modem almam gerekmez mi 1000mbps için. Millenicom wifi6 modem veremiyoruz diyor çünkü

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,151
İsim
Diyarhan
Süperonline neden almıyorsun? altyapı yok mu? 1000mbps 585tl

Nezha

80+
Ben 2 sene kullandım ve fiyat politikalarını beğenmiyorum. Zam yaparken kesinlikle mail veya sms göndermiyorlar. Faturanın en altına küçücük yazıyorlar şu tarihten itibaren şu fiyat olacaktır diye. 1 senede 3 kere zam yiyince saldım zaten ttnetten de farkı yok. En azından bir sıkıntı olduğunda ttnetliysen kendi elemanlarını gönderdiklerinde para almıyorlar, milleni eleman gönderdiğinde 900 lira faturaya yansıtıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
yolcu arslan
Peki bir şans vereyim o halde fakat wifi6 bir modem almam gerekmez mi 1000mbps için. Millenicom wifi6 modem veremiyoruz diyor çünkü
Wifi 6 artık standard kardeşim yani kendin alsan daha iyi. İnternette Tplink modellerine bakabilirsin öneririrm.

Zyprox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Babanoğlu
Süperonline neden almıyorsun? altyapı yok mu? 1000mbps 585tl
Altyapı yok ne yazık ki

Wifi 6 artık standard kardeşim yani kendin alsan daha iyi. İnternette Tplink modellerine bakabilirsin öneririrm.
Gönderecekleri modem: Tp link vc220-g3u 5g
Pek kaliteli bir şey değil sanırım. Bunun yerine ne önerirsiniz? Uzun süre rahatça kullanabileyim. Bütçe farketmez

Ben 2 sene kullandım ve fiyat politikalarını beğenmiyorum. Zam yaparken kesinlikle mail veya sms göndermiyorlar. Faturanın en altına küçücük yazıyorlar şu tarihten itibaren şu fiyat olacaktır diye. 1 senede 3 kere zam yiyince saldım zaten ttnetten de farkı yok. En azından bir sıkıntı olduğunda ttnetliysen kendi elemanlarını gönderdiklerinde para almıyorlar, milleni eleman gönderdiğinde 900 lira faturaya yansıtıyor.
Memnun kalmazsam ttye geçerim diye düşündüm hocam en azından taahhütsüz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,416
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom