Millenicom Almayın Aldırmayın

cbager

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
489
Bu kadar kötü olacağını bilmiyordum altyapımız olmasına rağmen adsl bağlandı port yok diye, millenicoma geçeceğimiz zaman demişlerdiki 3 4 günde 1 müşteri temsilcisini arayın port sorun diye, arayınca türk telekoma dilekçe gönderin yada binanızdan birinin ayrılması gerek diyor kesinlikle bir daha asla kullanmıcam sözleşmeyi iptal ettircem.

Bu millenicom değil TÜRK TELEKOMUN sorunu anlayın artık TÜRK TELEKOM YOK İSE internet yok o yüzden bu tarz isslere sallamak yerine gidin türktelekomla görüşün sana port açsınlar hizmet versinler ve bu sorunu sen yaşadın diye MİLLENİCOM "almayın aldırmayın" konumuna asla düşmez. Konu kilit.

Bu Millenicom'un sorunu değil ki, tembel Telekomun sorunu. Ben 3 yıl boyunca yeni port gelmesi için bekledim, hala da gelmedi en son binadan biri taşınınca bağlatabildik interneti. Şimdi bağlatamayanlar düşünsün.

Ya arkadaşlar bu milleninin değil TÜRK TELEKOMUN TEMBELLİĞİNİN SONUCU. Anlayın artık adamlar neredeyse her yerde altyapı işini tek el yürüttüğü için bütün issler dahil yapılacak pek bir şey kalmıyor onlara.

Tt'nin altyapısına millenicom nasıl port açsın dostum.

Bu kadar leş internet görmedim ben

Olamaz az kalsın alıcaktım ama @cbager alma diyorsa almamalıyım vardır bir bildiği.

Geri