Neler Yeni

Öneri Millenicom Bağlanma Sürecim

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
bende bağlı yani şuan kullanıyorum türktelekom ve mileni com aldığım zaman direk geçecek mi ?
Türk telekomdan iptali istiyorlar ve iptalin onaylanması için bir iki gün sürüyor o da tt kaynaklı iptal olduğu an millenicom aktif oluyor

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Arda
Türk telekomdan iptali istiyorlar ve iptalin onaylanması için bir iki gün sürüyor o da tt kaynaklı iptal olduğu an millenicom aktif oluyor
tamam modem arayüzünden de değişiklik yapacağız değil mi ?

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Arda
Aynen kullanıcı adı ve şifreyi sms olarak gönderiyorlar oradan kurulum yapıyorsun
tamamdır teşekkürler şuan kullanıyorsanız davet kodunuzu verir misiniz kasımın 4-10 u arasında bizde geçeceğiz.

IronClaw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Mustafa
Türk Telekomda çok aşırı fiyat artışından dolayı aynı altyapıda türknet ve millenicomu araştırdım genel olarak türknette daha çok şikayet gördüm. Millenicom tavsiye edildi başvurumu yaptım. Sözleşme kağıtlarını mailden ertesi gün sabahı hemen gönderildi doldurup gönderdik. Kağıtları 2günde teslim aldılar ve aynı gün işleme girdi türk telekomun iptali için de evrak gönderdik iptalini de onlar yaptı. Hiç internetsiz kalmadan geçiş sağlandı. TT kapandı direkt millenicom şifrelerimiz geldi. Download ve upload hızları vaadedildiği gibi 35/6 olarak alıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda en geç 9dk'de bağlandım ve hepsinde de ilgilendiler. Genel olarak memnun kaldım sorunuz varsa yardımcı olabilirim.
Davet kodum: 73F6FDFD geçiş yaparken bu kodu kullanırsanız 1 ay siz ve ben bedava kullanırız . Ben de bir arkadaşımızınki ile bağlandım ve 1 ay ikimize de bedava oldu.
ben şey sorucam ben tivibu kullanıyorum millenicom a geçtiğimde tivibuyu değiştirmemmi lazım

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
ben şey sorucam ben tivibu kullanıyorum millenicom a geçtiğimde tivibuyu değiştirmemmi lazım
tam bir bilgim yok ama yanılmıyorsam tivibu sadece tivubu aboneliği olarak da kullanılıyordu yani onu kullanmaya devam edebilirsiniz

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Türk Telekomda çok aşırı fiyat artışından dolayı aynı altyapıda türknet ve millenicomu araştırdım genel olarak türknette daha çok şikayet gördüm. Millenicom tavsiye edildi başvurumu yaptım. Sözleşme kağıtlarını mailden ertesi gün sabahı hemen gönderildi doldurup gönderdik. Kağıtları 2günde teslim aldılar ve aynı gün işleme girdi türk telekomun iptali için de evrak gönderdik iptalini de onlar yaptı. Hiç internetsiz kalmadan geçiş sağlandı. TT kapandı direkt millenicom şifrelerimiz geldi. Download ve upload hızları vaadedildiği gibi 35/6 olarak alıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda en geç 9dk'de bağlandım ve hepsinde de ilgilendiler. Genel olarak memnun kaldım sorunuz varsa yardımcı olabilirim.
Davet kodum: 73F6FDFD geçiş yaparken bu kodu kullanırsanız 1 ay siz ve ben bedava kullanırız . Ben de bir arkadaşımızınki ile bağlandım ve 1 ay ikimize de bedava oldu.
Fatura ödeme konusunu merak ediyorum ben bizim eve bağlatsam bunu nereden öderiz (İnternet vs söylemeyin babamin ödeyebilmesi için)

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Fatura ödeme konusunu merak ediyorum ben bizim eve bağlatsam bunu nereden öderiz (İnternet vs söylemeyin babamin ödeyebilmesi için)
Online bankacılık ile ödeyebiliyoruz. Papara olur sitesinden kredi kartı ile veya herhangi bir bankanın uygulamasından olur. Biz fatura için bankaya otomatik ödeme talimatı verdik o şekilde ödeniyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,503
Üyeler
162,697
Son üye
Yunuseko4155
Top Bottom