Neler Yeni

Öneri Millenicom Bağlanma Sürecim

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU
Evet şu anda kullanıyorum bağlı. Arayıp tekrar görüşürseniz durum düzeltilir diye düşünüyorum veya ilk faturanızı bir bekleyin kaç TL gelecek.
Bana iletilen mesaj bu şekilde ve gönderilen evrakta da aynı şekilde 74.90tl idi.
''(Taahhütsüz Kurulumsuz)
35 Mbps'ye kadar VDSL/Fiber (Limitsiz) 74,90 ₺
Tarifeye ek sabit hat konuştukça öde 10 TL.''
Kardeşim ben şimdi yarım saat konuştum böyle bir işlem olmasının imkanı yok denildi. En düşük işlem 79.90 TL denildi. Eğer böyle bir abonelik işlemi sağlandıysa müşteri numarasını belirtin kontrolünü sağlayalım dediler.
Müşteri hizmet numaranı bana mesaj olarak veya buradan yaz bizler de 75 TL ödeyelim. Madem böyle bir işlem var biz de bundan yararlanalım.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Kardeşim ben şimdi yarım saat konuştum böyle bir işlem olmasının imkanı yok denildi. En düşük işlem 79.90 TL denildi. Eğer böyle bir abonelik işlemi sağlandıysa müşteri numarasını belirtin kontrolünü sağlayalım dediler.
Müşteri hizmet numaranı bana mesaj olarak veya buradan yaz bizler de 75 TL ödeyelim. Madem böyle bir işlem var biz de bundan yararlanalım.
O zaman benim ilk faturamın çıkmasını bekleyim bu durumda belki yanlış anlaşılma olmuş olabilir durumdan sonra bilgi vereceğim.
Müşteri numaramı akşam öğrenebilirim diğer telefonda kayıtlı olduğu için :(

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU
O zaman benim ilk faturamın çıkmasını bekleyim bu durumda belki yanlış anlaşılma olmuş olabilir durumdan sonra bilgi vereceğim.
Müşteri numaramı akşam öğrenebilirim diğer telefonda kayıtlı olduğu için :(
valla hocam müşteri numaranı müşteri temsilcisini arayınca da öğrenirsin. Zor değil o yani.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
valla hocam müşteri numaranı müşteri temsilcisini arayınca da öğrenirsin. Zor değil o yani.
Hocam şimdi görüştüm bilgileri paylaşmayın dediler. Ama bu konuyu da sordum sizin dediğinizi dediler yani 85tl ama konuşurken de üstte attığım mesaj yazılmıştı ne olacak bilmiyorum faturada belli olacak gibi(Konuyu da düzenliyorum)

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,528
İsim
Olcay akbulut
Türk Telekomda çok aşırı fiyat artışından dolayı aynı altyapıda türknet ve millenicomu araştırdım genel olarak türknette daha çok şikayet gördüm. Millenicom tavsiye edildi başvurumu yaptım. Sözleşme kağıtlarını mailden ertesi gün sabahı hemen gönderildi doldurup gönderdik. Kağıtları 2günde teslim aldılar ve aynı gün işleme girdi türk telekomun iptali için de evrak gönderdik iptalini de onlar yaptı. Hiç internetsiz kalmadan geçiş sağlandı. TT kapandı direkt millenicom şifrelerimiz geldi. Download ve upload hızları vaadedildiği gibi 35/6 olarak alıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda en geç 9dk'de bağlandım ve hepsinde de ilgilendiler. Genel olarak memnun kaldım sorunuz varsa yardımcı olabilirim.
Davet kodum: 73F6FDFD geçiş yaparken bu kodu kullanırsanız 1 ay siz ve ben bedava kullanırız . Ben de bir arkadaşımızınki ile bağlandım ve 1 ay ikimize de bedava oldu.
bi bende mi sorunlu bu millenicom 3 ay öncesine kadar bizde çok memnunduk ancak 3 aydır internetimiz düzgün değil ilk 1.5 ay internet toptan gitti düzeldi dendi geldi internet ama vaad edilen hızın yarısını zor alıyoruz 1000 pingle oynuyorum oyunları neden böyle diye soruyorum fiber çalışması varmış çalışma bitince düzelir mi bu internet sorunlarım gına geldi artık

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
bi bende mi sorunlu bu millenicom 3 ay öncesine kadar bizde çok memnunduk ancak 3 aydır internetimiz düzgün değil ilk 1.5 ay internet toptan gitti düzeldi dendi geldi internet ama vaad edilen hızın yarısını zor alıyoruz 1000 pingle oynuyorum oyunları neden böyle diye soruyorum fiber çalışması varmış çalışma bitince düzelir mi bu internet sorunlarım gına geldi artık
Bizim bölgede arkadaşla ben kullanıyoruz aynı türk telekomdaki gibi hizmeti veriyorlar şu ana kadar sorun yaşamadık. Altyapı türk telekomdan kullanıyorlar çalışma türk telekomda olabilir şubeye dilekçe falan verdiniz mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Harun Reşit Demiral
çalışma bitince düzelir bende oturduğum bölgeye yeni hiper altyapı geldi ve gelene kadar ping yüksekti 1 sene boyunca vaad edilen hızın 4/1 ni alıyoduk altyapının gelmesiyle sorun çözüldü.

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Arda
Taahütünüz 1yıldan uzunsa cayabiliyormuşsunuz. Bizim 2yıllık taahhüt yenilemesi oldu 1yıldan uzun taahhütlerde gelen cezaya itiraz hakkımız oluyormuş bu videoya bakarsanız bize 101tl ceza gelecekmiş itiraz edeceğiz ilk 14günü de dolmamıştı halbuki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır speedtest görseli koydum orda 7 ping alıyorum

Modem değişmeden tt modemi ile geçiş yaptım
knk biraz geç oldu ama 29 gün falan oldu her neyse davet kodu olayı gerçek mi mileni com da ?

Top Bottom