Neler Yeni

Öneri Millenicom Bağlanma Sürecim

Nepenthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yunus Emre
B

Bilemiyorum ama denemekten zarar gelmez
yani gerçekten download konsunda dayanabiliyorum fakat upload konusunda berbat arkadaşımla discord üzerinden konuşuyorum oyunda bir yeri göstermem lazım oluyor ekran açtığımda aşırı kasıyor hatta açamıyorum bile internetten dolayı 0.70 upload ne ya

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
yani gerçekten download konsunda dayanabiliyorum fakat upload konusunda berbat arkadaşımla discord üzerinden konuşuyorum oyunda bir yeri göstermem lazım oluyor ekran açtığımda aşırı kasıyor hatta açamıyorum bile internetten dolayı 0.70 upload ne ya
Download da baya kötü oyun indirsen çok uzun sürer :(
Umarım hallolur

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
valla kardeşim aynı şeyi bende söyledim ve yalın internet bağlattım. Eğer öyle bir şey varsa iptal ettirip tekrar bağlatırım.
Valla görüşürken söyledik o zaman 74.90tl dediler gönderilen formda da 74.90tl imza attık. Konuşursak 84.90 olacağını söylediler.

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU
Valla görüşürken söyledik o zaman 74.90tl dediler gönderilen formda da 74.90tl imza attık. Konuşursak 84.90 olacağını söylediler.
Nasıl konuşursak 85 TL olacağını söylediler. Anlamadım?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Nasıl konuşursak 85 TL olacağını söylediler. Anlamadım?
Yani şöyle telefon kullanmayacağız dediğimiz için -10tl oldu. Ama hazırda ev telefon no var telefonu takıp kullanabiliriz eğer kullanırsak 85tl olacak

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU
Yani şöyle telefon kullanmayacağız dediğimiz için -10tl oldu. Ama hazırda ev telefon no var telefonu takıp kullanabiliriz eğer kullanırsak 85tl olacak
Sonuç olarak yalın internet bağlattınız değil mi? Siz de yeni müşterisiniz bende. Sizin ayrıcalıklı olmanız da ki sebep nedir onu merak ediyorum. Sonuç olarak bende telefon istemedim ve aynı paketi benden daha ucuza nasıl kullanıyorsunuz?
Rica etsem bana müşteri numaranızı yazar mısınız, firma ile görüşme sağlayacağım. Ben neden 85 TL ödeyeyim ki.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Sonuç olarak yalın internet bağlattınız değil mi? Siz de yeni müşterisiniz bende. Sizin ayrıcalıklı olmanız da ki sebep nedir onu merak ediyorum. Sonuç olarak bende telefon istemedim ve aynı paketi benden daha ucuza nasıl kullanıyorsunuz?
Rica etsem bana müşteri numaranızı yazar mısınız, firma ile görüşme sağlayacağım. Ben neden 85 TL ödeyeyim ki.
Evet şu anda kullanıyorum bağlı. Arayıp tekrar görüşürseniz durum düzeltilir diye düşünüyorum veya ilk faturanızı bir bekleyin kaç tl gelecek.
Bana iletilen mesaj bu şekilde ve gönderilen evrakta da aynı şekilde 74.90tl idi.
''(Taahhütsüz Kurulumsuz)
35 Mbps'ye kadar VDSL/Fiber (Limitsiz) 74,90 ₺
Tarifeye ek sabit hat konuştukça öde 10 tl.''

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Şu anlık en iyi internet Millenicom bozmaz umarım .
Turknet ilk çıktığı zamanda öyleydi, artık fiyatları artırdı, aksaklıklar oluyor, müşteri hizmetlerinde sorun yok en azından.Millenicomda ileride yüksek kullanıcıya ulaşınca fiyatı artıracak vs. vs.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Turknet ilk çıktığı zamanda öyleydi, artık fiyatları artırdı, aksaklıklar oluyor, müşteri hizmetlerinde sorun yok en azından.Millenicomda ileride yüksek kullanıcıya ulaşınca fiyatı artıracak vs. vs.
Şikayetleri genelde müşteri hizmeleri üzerine.
Dediğin gibi olabilir ama şu anlık müşteri hizmeti de internet hizmeti de güzel bana kalırsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,807
Üyeler
162,732
Son üye
SteamYardım35
Top Bottom