Neler Yeni

Öneri Millenicom Bağlanma Sürecim

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Superonline a hiç bişey demene bile gerek yok aslında. Biz direkt milleni ile görüşerek hallettik. Üstte de demiştim şu şekilde normal başvuru evrakları yanında bir de iptal için işlemleri benim yerime milleni yapması için izin veriyorum gibisinden bir şeydi onu da imzalayınca direkt her şeyi onlar halletti. Hem portu kaptırma gibi bir durum da yaşama ihtimali olmadı böylece
Ben bağlatalı bayağı oldu onları biliyorum ama şu telefon olayı canımı sıktı boş yere 10 tl daha mı fazla ödüyorum ben şimdi? Bakalım aradığımızda ne olcak.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ben bağlatalı bayağı oldu onları biliyorum ama şu telefon olayı canımı sıktı boş yere 10 TL daha mı fazla ödüyorum ben şimdi? Bakalım aradığımızda ne olcak.
Aynen kötü olmuş ya. Bana da bağlamadan önce tavsiye eden arkadaş demişti söylersen 10tl ödemezsiniz diye. Sözleşmede de 74.90tl olarak gözüküyordu

thelordof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Samet
Superonline a hiç bişey demene bile gerek yok aslında. Biz direkt milleni ile görüşerek hallettik. Üstte de demiştim şu şekilde normal başvuru evrakları yanında bir de iptal için işlemleri benim yerime milleni yapması için izin veriyorum gibisinden bir şeydi onu da imzalayınca direkt her şeyi onlar halletti. Hem portu kaptırma gibi bir durum da yaşama ihtimali olmadı böylece
Geçiş işlemi için kimlik fotokopisi vs istediler mi?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Kimliğimizi paylaşmak bir sıkıntı yaratmıyor di mi? Gerçi geçiş işlemlerinde kimlik fotokopisini illa ki istiyorlar.
Normal türk telekomda şubede kimlik fotokopsini alıyorlar gibi aynı olay sıkıntı olmaz.

thelordof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Samet
Normal türk telekomda şubede kimlik fotokopsini alıyorlar gibi aynı olay sıkıntı olmaz.
Sormamın nedeni şundan. Herhangi firmaya o şekilde başvurmada art niyetli biri adımıza ufak da olsa kredi vs çeker mi diye. Sadece kimlikle olacak iş değildir de.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Sormamın nedeni şundan. Herhangi firmaya o şekilde başvurmada art niyetli biri adımıza ufak da olsa kredi vs çeker mi diye. Sadece kimlikle olacak iş değildir de.
:D Yok hocam onlar olmaz. Zaten kimlikle de olmaz o işler ya merak etme ben böyle sorun yaşayan biriyle karşılaşmadım hiç

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
:D Yok hocam onlar olmaz. Zaten kimlikle de olmaz o işler ya merak etme ben böyle sorun yaşayan biriyle karşılaşmadım hiç
Olur knk. Babaannemin emekli maaşını kimlik olmadan vermiyorlar mesela.

Top Bottom