Hahacıoğulları
80+ Bronze
Bizde superonline var sizinki gibi modem değiştirmeden geçiş sağlanabilir mi ?
Taahütünüz 1yıldan uzunsa cayabiliyormuşsunuz. Bizim 2yıllık taahhüt yenilemesi oldu 1yıldan uzun taahhütlerde gelen cezaya itiraz hakkımız oluyormuş bu videoya bakarsanız bize 101tl ceza gelecekmiş itiraz edeceğiz ilk 14günü de dolmamıştı halbukiBende bu yıl geçicektim millenicoma vodafone da 1 yıl önce bize hız arttırma teklifi yaptılar meğer onu kabul edince tahhütte 1 yıl uzuyormuş seneye kaldı artık
Hayır speedtest görseli koydum orda 7 ping alıyorumspeedtest üzerindeki ping mi ?
Modem değişmeden tt modemi ile geçiş yaptımBizde superonline var sizinki gibi modem değiştirmeden geçiş sağlanabilir mi ?
altyapı olmayan 16m dowland alan yerlerde nasıldır acaba çünkü yaşadığım yerde alt yapı yok ve diğer ay türk telekomdan millenicom a geçmeyi düşünüyorum ?Türk Telekomda çok aşırı fiyat artışından dolayı aynı altyapıda türknet ve millenicomu araştırdım genel olarak türknette daha çok şikayet gördüm. Millenicom tavsiye edildi başvurumu yaptım. Telefon kullanmayacağımız için paketlerde 10tl indirim oldu yani 35mbps download 6mbps upload paketini 74.90tl ile sözleşmesini doldurduk. Sözleşme kağıtlarını mailden ertesi gün sabahı hemen gönderildi doldurup gönderdik. Kağıtları 2günde teslim aldılar ve aynı gün işleme girdi türk telekomun iptali için de evrak gönderdik iptalini de onlar yaptı. Hiç internetsiz kalmadan geçiş sağlandı. TT kapandı direkt millenicom şifrelerimiz geldi. Download ve upload hızları vaadedildiği gibi 35/6 olarak alıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda en geç 9dk'de bağlandım ve hepsinde de ilgilendiler. Genel olarak memnun kaldım sorunuz varsa yardımcı olabilirim.
Davet kodum: 73F6FDFD geçiş yaparken bu kodu kullanırsanız 1 ay siz ve ben bedava kullanırız . Ben de bir arkadaşımızınki ile bağlandım ve 1 ay ikimize de bedava oldu.
100 tl 150 tl cayma için verebilirim valla delirtiyor 0.60 upluad hiç işime yaramıyor bir resim yüklemek video yüklemek için saatlerce beklediğimi biliyorum attığın inşallah kurtulurumTaahütünüz 1yıldan uzunsa cayabiliyormuşsunuz. Bizim 2yıllık taahhüt yenilemesi oldu 1yıldan uzun taahhütlerde gelen cezaya itiraz hakkımız oluyormuş bu videoya bakarsanız bize 101tl ceza gelecekmiş itiraz edeceğiz ilk 14günü de dolmamıştı halbuki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır speedtest görseli koydum orda 7 ping alıyorum
Modem değişmeden tt modemi ile geçiş yaptım
Millenicom sitesinden altyapını alacağın hızı kontrol edebilirsin ona göre paket seçersiniz. Sitede çıkan hızları veriyorlaraltyapı olmayan 16m dowland alan yerlerde nasıldır acaba çünkü yaşadığım yerde alt yapı yok ve diğer ay türk telekomdan millenicom a geçmeyi düşünüyorum ?
Vadafone arayıp sordunuz mu?100 TL 150 TL cayma için verebilirim valla delirtiyor 0.60 upluad hiç işime yaramıyor bir resim yüklemek video yüklemek için saatlerce beklediğimi biliyorum attığın inşallah kurtulurum
İnternetten biraz baktığımda 2018 de falan kaç ay kaldıysa ona göre bir hesap yapıyorlardı vodafone da ama arayıp sormadım bir ara sormak lazım aslında.Millenicom sitesinden altyapını alacağın hızı kontrol edebilirsin ona göre paket seçersiniz. Sitede çıkan hızları veriyorlar
Vadafone arayıp sordunuz mu?
Arayıp sorunca bir fiyat söylüyorlar ama bu video çok işe yarar video bunu izleyerek öğrendim ve direkt iptal ettirdik hattı. Sizin de ücreti öğrenip ondan sonra iptal etmenizi tavsiye ederim eğer 2yıllım taahhüt falansaİnternetten biraz baktığımda 2018 de falan kaç ay kaldıysa ona göre bir hesap yapıyorlardı vodafone da ama arayıp sormadım bir ara sormak lazım aslında.
Müsait bir zamanda izleyip iletişime geçerim vodafone ile tahhüt bu yılın aralığında bitecekti ama yeni tarifeye geçince seneye aralık oldu.Arayıp sorunca bir fiyat söylüyorlar ama bu video çok işe yarar video bunu izleyerek öğrendim ve direkt iptal ettirdik hattı. Sizin de ücreti öğrenip ondan sonra iptal etmenizi tavsiye ederim eğer 2yıllım taahhüt falansa
Geçmenizi tavsiye ederim. İyi bir hizmet sunuyorlar ve referansla da 1 ay iki tarafa da ücretsiz çok iyi olmuş.Müsait bir zamanda izleyip iletişime geçerim vodafone ile tahhüt bu yılın aralığında bitecekti ama yeni tarifeye geçince seneye aralık oldu.
Pakete ödediğim para x kalan taahhüt100 TL 150 TL cayma için verebilirim valla delirtiyor 0.60 upluad hiç işime yaramıyor bir resim yüklemek video yüklemek için saatlerce beklediğimi biliyorum attığın inşallah kurtulurum
Ocağa kadar geçerli mi bu referansGeçmenizi tavsiye ederim. İyi bir hizmet sunuyorlar ve referansla da 1 ay iki tarafa da ücretsiz çok iyi olmuş.
31 Ekim 2020'ye kadar yazıyor sitede ama uzatılır gibi düşünüyorum. 2017'den beri devam ediyorPakete ödediğim para x kalan taahhüt
85x12 mesela.
Bu kadar para ödersin.
Ocağa kadar geçerli mi bu referans
Etrafımda geçen insanlarda önermişti bana tavsiyenize kulak asacağımGeçmenizi tavsiye ederim. İyi bir hizmet sunuyorlar ve referansla da 1 ay iki tarafa da ücretsiz çok iyi olmuş.
1125 tl etti ben ona vereceğim parayla gider psuyla m2ssd alırım .Pakete ödediğim para x kalan taahhüt
85x12 mesela.
Bu kadar para ödersin.
Bu cezaları kafalarına göre çıkarıyorlar vallaPakete ödediğim para x kalan taahhüt
85x12 mesela.
Bu kadar para ödersin.