Neler Yeni

Öneri Millenicom Bağlanma Sürecim

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bende bu yıl geçicektim millenicoma vodafone da 1 yıl önce bize hız arttırma teklifi yaptılar meğer onu kabul edince tahhütte 1 yıl uzuyormuş seneye kaldı artık :(
Taahütünüz 1yıldan uzunsa cayabiliyormuşsunuz. Bizim 2yıllık taahhüt yenilemesi oldu 1yıldan uzun taahhütlerde gelen cezaya itiraz hakkımız oluyormuş bu videoya bakarsanız bize 101tl ceza gelecekmiş itiraz edeceğiz ilk 14günü de dolmamıştı halbuki
Mesaj otomatik birleştirildi:

speedtest üzerindeki ping mi ?
Hayır speedtest görseli koydum orda 7 ping alıyorum
Bizde superonline var sizinki gibi modem değiştirmeden geçiş sağlanabilir mi ?
Modem değişmeden tt modemi ile geçiş yaptım

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
faruk efe
Türk Telekomda çok aşırı fiyat artışından dolayı aynı altyapıda türknet ve millenicomu araştırdım genel olarak türknette daha çok şikayet gördüm. Millenicom tavsiye edildi başvurumu yaptım. Telefon kullanmayacağımız için paketlerde 10tl indirim oldu yani 35mbps download 6mbps upload paketini 74.90tl ile sözleşmesini doldurduk. Sözleşme kağıtlarını mailden ertesi gün sabahı hemen gönderildi doldurup gönderdik. Kağıtları 2günde teslim aldılar ve aynı gün işleme girdi türk telekomun iptali için de evrak gönderdik iptalini de onlar yaptı. Hiç internetsiz kalmadan geçiş sağlandı. TT kapandı direkt millenicom şifrelerimiz geldi. Download ve upload hızları vaadedildiği gibi 35/6 olarak alıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda en geç 9dk'de bağlandım ve hepsinde de ilgilendiler. Genel olarak memnun kaldım sorunuz varsa yardımcı olabilirim.
Davet kodum: 73F6FDFD geçiş yaparken bu kodu kullanırsanız 1 ay siz ve ben bedava kullanırız . Ben de bir arkadaşımızınki ile bağlandım ve 1 ay ikimize de bedava oldu.
altyapı olmayan 16m dowland alan yerlerde nasıldır acaba çünkü yaşadığım yerde alt yapı yok ve diğer ay türk telekomdan millenicom a geçmeyi düşünüyorum ?

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Taahütünüz 1yıldan uzunsa cayabiliyormuşsunuz. Bizim 2yıllık taahhüt yenilemesi oldu 1yıldan uzun taahhütlerde gelen cezaya itiraz hakkımız oluyormuş bu videoya bakarsanız bize 101tl ceza gelecekmiş itiraz edeceğiz ilk 14günü de dolmamıştı halbuki

Hayır speedtest görseli koydum orda 7 ping alıyorum

Modem değişmeden tt modemi ile geçiş yaptım
100 tl 150 tl cayma için verebilirim valla delirtiyor 0.60 upluad hiç işime yaramıyor bir resim yüklemek video yüklemek için saatlerce beklediğimi biliyorum attığın inşallah kurtulurum :)

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
altyapı olmayan 16m dowland alan yerlerde nasıldır acaba çünkü yaşadığım yerde alt yapı yok ve diğer ay türk telekomdan millenicom a geçmeyi düşünüyorum ?
Millenicom sitesinden altyapını alacağın hızı kontrol edebilirsin ona göre paket seçersiniz. Sitede çıkan hızları veriyorlar

100 TL 150 TL cayma için verebilirim valla delirtiyor 0.60 upluad hiç işime yaramıyor bir resim yüklemek video yüklemek için saatlerce beklediğimi biliyorum attığın inşallah kurtulurum :)
Vadafone arayıp sordunuz mu?

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Millenicom sitesinden altyapını alacağın hızı kontrol edebilirsin ona göre paket seçersiniz. Sitede çıkan hızları veriyorlar

Vadafone arayıp sordunuz mu?
İnternetten biraz baktığımda 2018 de falan kaç ay kaldıysa ona göre bir hesap yapıyorlardı vodafone da ama arayıp sormadım bir ara sormak lazım aslında.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
İnternetten biraz baktığımda 2018 de falan kaç ay kaldıysa ona göre bir hesap yapıyorlardı vodafone da ama arayıp sormadım bir ara sormak lazım aslında.
Arayıp sorunca bir fiyat söylüyorlar ama bu video çok işe yarar video bunu izleyerek öğrendim ve direkt iptal ettirdik hattı. Sizin de ücreti öğrenip ondan sonra iptal etmenizi tavsiye ederim eğer 2yıllım taahhüt falansa

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Arayıp sorunca bir fiyat söylüyorlar ama bu video çok işe yarar video bunu izleyerek öğrendim ve direkt iptal ettirdik hattı. Sizin de ücreti öğrenip ondan sonra iptal etmenizi tavsiye ederim eğer 2yıllım taahhüt falansa
Müsait bir zamanda izleyip iletişime geçerim vodafone ile tahhüt bu yılın aralığında bitecekti ama yeni tarifeye geçince seneye aralık oldu.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Müsait bir zamanda izleyip iletişime geçerim vodafone ile tahhüt bu yılın aralığında bitecekti ama yeni tarifeye geçince seneye aralık oldu.
Geçmenizi tavsiye ederim. İyi bir hizmet sunuyorlar ve referansla da 1 ay iki tarafa da ücretsiz çok iyi olmuş.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
100 TL 150 TL cayma için verebilirim valla delirtiyor 0.60 upluad hiç işime yaramıyor bir resim yüklemek video yüklemek için saatlerce beklediğimi biliyorum attığın inşallah kurtulurum :)
Pakete ödediğim para x kalan taahhüt

85x12 mesela.

Bu kadar para ödersin.

Geçmenizi tavsiye ederim. İyi bir hizmet sunuyorlar ve referansla da 1 ay iki tarafa da ücretsiz çok iyi olmuş.
Ocağa kadar geçerli mi bu referans :D

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

85x12 mesela.

Bu kadar para ödersin.

31 Ekim 2020'ye kadar yazıyor sitede ama uzatılır gibi düşünüyorum. 2017'den beri devam ediyor

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Etrafımda geçen insanlarda önermişti bana tavsiyenize kulak asacağım

85x12 mesela.

Bu kadar para ödersin.

1125 tl etti :D ben ona vereceğim parayla gider psuyla m2ssd alırım .

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

85x12 mesela.

Bu kadar para ödersin.

Bu cezaları kafalarına göre çıkarıyorlar valla
Bizim taahüt birkaç gün önce yenilemişti ve 2yıllıktı 101tl ceza çıkıyor dediler.

Top Bottom