Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Referans ne kadar geçerli?
Bu kampanya yazısı her ay uzatılıyor zaten31Ekim 2020ye kadar geçerli yazıyor internet sitelerinde ancak 2017den beri devam ediyor uzatılır diye düşünüyorum
Bu yil sonu taahhüt biterse geçeceğim.O zaman geçerli olur. Kodu kullanırsan iyi olur ikimize de
Bu sadece 1 yıllık sözleşme için geçerli 1 yıldan fazla taahhütlerde kafasına göre çıkabilir. Ki 12 ay demişsiniz bu o zaman 1 yıldan fazla sözleşme hiçbir gerekçe olmadan çıkabilir adamın da dediği gibi adamı 1 seneden fazla hapsediyor.Pakete ödediğim para x kalan taahhüt
85x12 mesela.
Bu kadar para ödersin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ocağa kadar geçerli mi bu referans
Bizide 1 Yıllıktır inşBu sadece 1 yıllık sözleşme için geçerli 1 yıldan fazla taahhütlerde kafasına göre çıkabilir.
Aynen bizde 1yıldan uzundu çıktık 101tl ceza dediler ama itiraz edeceğiz.Bu sadece 1 yıllık sözleşme için geçerli 1 yıldan fazla taahhütlerde kafasına göre çıkabilir. Ki 12 ay demişsiniz bu o zaman 1 yıldan fazla sözleşme hiçbir gerekçe olmadan çıkabilir adamın da dediği gibi adamı 1 seneden fazla hapsediyor.
Daha uzun olsa işine gelir şimdi çıkarsınBizide 1 Yıllıktır inş
1 yıllık ise kaç aydır kullanıyorsanız atıyorum 11 ay kullandınız bu ay fesh edip paketiniz 80 TL ise sadece 80 TL ödeyeceksiniz.Bizide 1 Yıllıktır inş
Aynen ben de bu şekilde biliyordum videoda bu da anlatılmış detaylı bir şekilde1 yıllık ise kaç aydır kullanıyorsanız atıyorum 11 ay kullandınız bu ay fesh edip paketiniz 80 TL ise sadece 80 TL ödeyeceksiniz.
Eğer böyleyse Millenicom arıyacağım yani sitede 61 Mbps diyorlar konuşacağım eğer 30-40 çok rahat verirlerse itiraz edip çıkacağım. Zaten ceza keserlerse 1 seneden fazla olduğunu söyleyip sorunsuz çıkabilirim. Hayal gibi ya. Mesela biz 16 anlaştık 12 veriyor diyip çıkabilirim. %40 veri kaybı veriyorlar bu bile bir neden oluyor.Aynen ben de bu şekilde biliyordum videoda bu da anlatılmış detaylı bir şekilde
Onu bende biliyorum Knk. Ocakta sözleşme yenilendi.1 yıllık ise kaç aydır kullanıyorsanız atıyorum 11 ay kullandınız bu ay fesh edip paketiniz 80 TL ise sadece 80 TL ödeyeceksiniz.
Bende 56 ya kadar diyordu 35 paketini aldım tam hız veriyor. Size de bir ceza çıkar itiraz edersinizEğer böyleyse Millenicom arıyacağım yani sitede 61 Mbps diyorlar konuşacağım eğer 30-40 çok rahat verirlerse itiraz edip çıkacağım. Zaten ceza keserlerse 1 seneden fazla olduğunu söyleyip sorunsuz çıkabilirim. Hayal gibi ya. Mesela biz 16 anlaştık 12 veriyor diyip çıkabilirim. %40 veri kaybı veriyorlar bu bile bir neden oluyor.