- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet o yeşil kablo vidalı kısımdan çıkıyoSağ resim de ki mi?
Evet o yeşil kablo vidalı kısımdan çıkıyoSağ resim de ki mi?
evet o yeşil kablo vidanın bağlı olduğu yerden çıkıyor.Sağ resim de ki mi?
Eksen olduğunu düşünmüyorum o gün kurulum ekibinden biri geldi yeşil kabloyla oynadı internet geldi ertesi gün yine gittiVidayı gevşet, kabloyu klemensin içine sokup vidanın etrafından çengel gibi yapı sıkıştır.
Temassızlık ya reglettedir ya da ekden kaynaklıdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Resimde sarı işaretli olan gibi
Alıntıyı görüntüle
Eki çıkarttım direk internet kablosunu taktım yine olmadı. İnternetin kablosunun içinde beyaz,siyah, kırmızı kablo vardi beyazı üst tarafa siyahi alt tarafa bağladım kırmızı boşta kaldı yanlışmi yaptım acaba bı ara dsl ışığı yandı söndü kablolarin yerlerinimi degistirmem lazımKabloyu klemense sokuyorsun vidayı döndürdükçe sıkıyor yuvarlak oluyor. Diğer kabloların ucuna bakarsan. Vida da biraz yıpranmış, kurcalanmış gibi. Vida tam kavramazsa temasızlık olur; ev içi telefon prizlerinde de aynı sistem.
Son durum böyleKabloyu klemense sokuyorsun vidayı döndürdükçe sıkıyor yuvarlak oluyor. Diğer kabloların ucuna bakarsan. Vida da biraz yıpranmış, kurcalanmış gibi. Vida tam kavramazsa temasızlık olur; ev içi telefon prizlerinde de aynı sistem.
Vida paslı olduğu için gelmeme ihtimali var mı?Kablonun eve gelen kısmında ki renklerle aynı olmalı.
Binada toplasan 3-4 kişi internet kullaniyo zaten ne diyeceklerini bilemem ama tabiOlabilir. Zaten bu tip reglet kullanılmıyor artık. Sizin ki eskimiş. Şimdi çakmalı. Temassızlık büyük ihtimal buradan kaynaklanıyor gibi. Bir elektrikçi çağırıp baktırın isterseniz. Komple regleti değiştirmek daha faydalı olur da binadakiler ne der?
Tam içini açamadım ama yeşil ve beyaz kablo gördüm bide bantlı kablo vardı onu göremedim yeşil beyaz kablo aşağıda yokki o nasıl oluyoOlabilir. Zaten bu tip reglet kullanılmıyor artık. Sizin ki eskimiş. Şimdi çakmalı. Temassızlık büyük ihtimal buradan kaynaklanıyor gibi. Bir elektrikçi çağırıp baktırın isterseniz. Komple regleti değiştirmek daha faydalı olur da binadakiler ne der?
Tam çekemedim ama beyaz yeşil kablo gördüm bantlı olanı göremedimOlabilir. Zaten bu tip reglet kullanılmıyor artık. Sizin ki eskimiş. Şimdi çakmalı. Temassızlık büyük ihtimal buradan kaynaklanıyor gibi. Bir elektrikçi çağırıp baktırın isterseniz. Komple regleti değiştirmek daha faydalı olur da binadakiler ne der?