Neler Yeni

millenicom genel arıza

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Vidayı gevşet, kabloyu klemensin içine sokup vidanın etrafından çengel gibi yapı sıkıştır.
Temassızlık ya reglettedir ya da ekden kaynaklıdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Resimde sarı işaretli olan gibi
3333.jpg

iKaosS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Enes
Vidayı gevşet, kabloyu klemensin içine sokup vidanın etrafından çengel gibi yapı sıkıştır.
Temassızlık ya reglettedir ya da ekden kaynaklıdır.

Resimde sarı işaretli olan gibi
Alıntıyı görüntüle
Eksen olduğunu düşünmüyorum o gün kurulum ekibinden biri geldi yeşil kabloyla oynadı internet geldi ertesi gün yine gitti

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Kabloyu klemense sokuyorsun vidayı döndürdükçe sıkıyor yuvarlak oluyor. Diğer kabloların ucuna bakarsan. Vida da biraz yıpranmış, kurcalanmış gibi. Vida tam kavramazsa temasızlık olur; ev içi telefon prizlerinde de aynı sistem.

iKaosS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Enes
Kabloyu klemense sokuyorsun vidayı döndürdükçe sıkıyor yuvarlak oluyor. Diğer kabloların ucuna bakarsan. Vida da biraz yıpranmış, kurcalanmış gibi. Vida tam kavramazsa temasızlık olur; ev içi telefon prizlerinde de aynı sistem.
Eki çıkarttım direk internet kablosunu taktım yine olmadı. İnternetin kablosunun içinde beyaz,siyah, kırmızı kablo vardi beyazı üst tarafa siyahi alt tarafa bağladım kırmızı boşta kaldı yanlışmi yaptım acaba bı ara dsl ışığı yandı söndü kablolarin yerlerinimi degistirmem lazım

Son durum böyle

Ekler

• IMG20231112210125.jpg
    IMG20231112210125.jpg
    3.1 MB · Hit: 42

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Olabilir. Zaten bu tip reglet kullanılmıyor artık. Sizin ki eskimiş. Şimdi çakmalı. Temassızlık büyük ihtimal buradan kaynaklanıyor gibi. Bir elektrikçi çağırıp baktırın isterseniz. Komple regleti değiştirmek daha faydalı olur da binadakiler ne der?

iKaosS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Enes
Olabilir. Zaten bu tip reglet kullanılmıyor artık. Sizin ki eskimiş. Şimdi çakmalı. Temassızlık büyük ihtimal buradan kaynaklanıyor gibi. Bir elektrikçi çağırıp baktırın isterseniz. Komple regleti değiştirmek daha faydalı olur da binadakiler ne der?
Binada toplasan 3-4 kişi internet kullaniyo zaten ne diyeceklerini bilemem ama tabi

iKaosS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Enes
Tam içini açamadım ama yeşil ve beyaz kablo gördüm bide bantlı kablo vardı onu göremedim yeşil beyaz kablo aşağıda yokki o nasıl oluyo

iKaosS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Enes
Tam çekemedim ama beyaz yeşil kablo gördüm bantlı olanı göremedim

Ekler

• IMG_20231113_172005.jpg
    IMG_20231113_172005.jpg
    447.9 KB · Hit: 33

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Bantı söküp bakman lazım oradada ek var gibi.Her ek sorun yaratabilir. Tesisatı kim yaptı.

Top Bottom