Neler Yeni

millenicom genel arıza

iKaosS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Enes
Bantı söküp bakman lazım oradada ek var gibi.Her ek sorun yaratabilir. Tesisatı kim yaptı.
Tesisatı kimin yaptığını bilmiyorum geldiğimizde böyleydi o gün millenicomdan kurulum ekibi gelmişti cihaz vardı elinde kabloya yakınlaştırınca ötüyodu orda bı problem yok gibime geliyor

iKaosS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Enes
Bantı aç dememim nedeni iç kısımdaki renklerle aşağıda ki renkler aynı mı?
Bantı açmadım. Duvardaki prizi sökünce anladım. Yeşil beyaz kablolar bantin icine kadar yeşil beyaz kablo var ama aşağı kısımda yeşil beyaz kablo yok o nası oluyo?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bantı aç dememim nedeni iç kısımdaki renklerle aşağıda ki renkler aynı mı?
Binanın alt kısımında siyah beyaz kırmızı var. Siyah beyaz, beyaz kırmızı denedim. Siyah kırmızıyı deneyemedim daha

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Geçiş mı yaptınız sıfırdan kurulum mu yapıldı

iKaosS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Enes
Geçiş mı yaptınız sıfırdan kurulum mu yapıldı
Turknetten geçiş yaptım 1.5 ay gelmedi internet millenicoma geçiş yaptım kurulum ekibinden biri geldi binanın alt kısmındaki kablolarda varmış problem düzeltti internet geldi ertesi gün yine gitti

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Turknetten geçiş yaptım 1.5 ay gelmedi internet millenicoma geçiş yaptım kurulum ekibinden biri geldi binanın alt kısmındaki kablolarda varmış problem düzeltti internet geldi ertesi gün yine gitti
Geçiş yapma interneti komple iptal ettir yeniden sıfır başvuru yap boş port varsa eğer boşta port varsa yeni hat açıyorlar belli ki o hattında bir sorun var yeni port ile muhtemelen çözülürdu tabii ki iç tesisatında sorun yoksa

iKaosS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Enes
Geçiş yapma interneti komple iptal ettir yeniden sıfır başvuru yap boş port varsa eğer boşta port varsa yeni hat açıyorlar belli ki o hattında bir sorun var yeni port ile muhtemelen çözülürdu tabii ki iç tesisatında sorun yoksa
Millenicomdan ücretli ekip getirtsem yapamaz mı?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Millenicomdan ücretli ekip getirtsem yapamaz mı?
Port değişimini Telekom ekibi yapıyor arıza tespiti yaparlar türk Telekom a bilgi verirler onlar ne zaman gelirse artık beklersiniz

iKaosS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Enes
Yeni taşınmıştım buraya internet gelmeme sebebine sürekli genel arıza diyolar ama binada bı tek bende internet yok. Genel arızada marttan beri devam ediyomuş hala da devam ediyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yeni taşınmıştım buraya internet gelmeme sebebine sürekli genel arıza diyolar ama binada bı tek bende internet yok. Genel arızada marttan beri devam ediyomuş hala da devam ediyor
Port arızası muhtemelen sen btk ya şikayet de bulun e devlet üzerinden bak nasıl ilgileniyorlar

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Boş port olduğunu nası öğrenebilirim?
Netspeed den altyapı sorgulama yapın bakın var mı port ama yeni port için eski aboneliği iptal ettirmeniz ve sıfırdan yeni abonelik açmanız lazım ben Netspeed öneririm VDSL de

iKaosS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Enes
Netspeed den altyapı sorgulama yapın bakın var mı port ama yeni port için eski aboneliği iptal ettirmeniz ve sıfırdan yeni abonelik açmanız lazım ben Netspeed öneririm VDSL de
Kapattırmak isterim ama cayma bedeli var millenicomda

Top Bottom