Neler Yeni

millenicom genel arıza

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Aktivasyon ve kurulum ücreti varmış bende öyle biliyodum
Valla sen bilirsin önce btk ya şikayet et istersen olmazsa Türknete geri geç 1000tl ye kadar karşılıyor millenicom rezil bir firma

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Sen siyah kırmızı dene. Sonuç alamazsan Millenicom la görüş.
Farklı altyapı yokmu Superonline veya Kablonet Docsis.

Son düzenleme:

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Kablo tv nin. Türksat sayfasından altyapı kontrol yapabilirsin.
Hocam sen Telekom'a gidip sabit ev telefonu bağlatsan faydası olur mu ? Sonuçta ikisi de aynı hattan. Telefonda da sorun olursa Telekom gelip kontrol edecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefonla internet aynı kablo üzerinden geliyor. Sinyal yoksa telefonda çalışmaz.

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Telekom dan bilgi alsan arıza neymiş diye.
Binada kilerde varsa sen de yoksa genel gibi gözükmüyor.

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Bağlın olduğun ilçe Telekom'a gidip.

Hocam sen bu linkde ki arkadaşa sorununu yaz. Sana nereye nasıl şikayet edeceğin konusunda yardımcı olacak. Sen bir dene, belki sonuç alırsın. Yoksa işin zor biraz.

TÜRK TELEKOM DİLEKÇE ÖRNEĞİ - ÖRNEKLERİ ALTYAPI VE PORT- FİBER TALEPLERİ İÇİN XpressMusic34 arkadaşımızın konusundan faydalanabilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-dilekce-ornegi-ornekleri-ve-altyapi-port-fiber-talepleri--140072962#140072962

iKaosS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Enes
Bağlın olduğun ilçe Telekom'a gidip.

Hocam sen bu linkde ki arkadaşa sorununu yaz. Sana nereye nasıl şikayet edeceğin konusunda yardımcı olacak. Sen bir dene, belki sonuç alırsın. Yoksa işin zor biraz.

TÜRK TELEKOM DİLEKÇE ÖRNEĞİ - ÖRNEKLERİ ALTYAPI VE PORT- FİBER TALEPLERİ İÇİN XpressMusic34 arkadaşımızın konusundan faydalanabilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-dilekce-ornegi-ornekleri-ve-altyapi-port-fiber-talepleri--140072962#140072962
Yazdım da btk yaz dedi. Bı şey sorcaktim port nası değiştirebilirim

iKaosS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Enes
İss ne port değişim talebi aç. Hattımla ilgili sorun yaşıyorum diye.
Millenicomdan ekip geldi hat değişikliği yapılması lazım dedi bu ne anlama geliyor.

Valla sen bilirsin önce btk ya şikayet et istersen olmazsa Türknete geri geç 1000tl ye kadar karşılıyor millenicom rezil bir firma
Millenicomdan ekip geldi hat değişikliği yapılması lazım dedi bu ne anlama geliyor.

Top Bottom