Neler Yeni

Millenicom habersiz yapılan ZAM

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,644
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Yaklaşık 8-9 aydır MILLENICOM Kullanıyorum, her ay değişik değişik faturalar geliyor,
bu ay ise internet sitelerinde 229.90 Yazmasına rağmen bana 299.90 + 40 Lira modem ücreti olarak fatura geliyor,
müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum, wp den yazıyorum ordada bot var canlı destek değil çıldırtıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben bunları şikayet edebilir miyim veya faturam niye değişik geliyor her ay bunu nasıl öğrenicem

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
chade
Millenicomu bir kaç ay kullandım. Aynı durumu ben de yaşadım. Her seferinde farklı tutarda fatura geldi. Zam yapıcaz falan filan diye duyurulmadı da. Ben de bunların saçma sapan işleriyle mi uğraşıcam lan diyip turknete geri döndüm. Toplamda 2 yıla yakındır turknet kullanıyorum ve memnunum. En azından zam yapacakları zaman söylüyorlar.

Lawenzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Umut Karabulut
140 ödüyordum bende 35lik pakete aralıkta 290 a çıktı çıktım gıbırnete geçtim 220 ödüyorum şu an 100lük pakete memnunum şu anlık referans girerek 20tl düşmüştü 240 dı normalde

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN
Valla bende aynı sıkıntıdan değiştirdim 4 yıllık müşterileriydim üstelik cevapları bunun olacağını dijital ortamda gelen faturanın arkasına yazmışlar.Solugu netspeedde aldım memnunum gayette.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,644
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla bende aynı sıkıntıdan değiştirdim 4 yıllık müşterileriydim üstelik cevapları bunun olacağını dijital ortamda gelen faturanın arkasına yazmışlar.Solugu netspeedde aldım memnunum gayette.
dalga geçiyorlar resmen bide

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN
dalga geçiyorlar resmen bide
Boşver gel netspeed dene tavsiye ederim.Kafam rahat şuan

6 ay sabit fiyat veriyorlar ekstra 300 TL indirim var onunla birlikte koda 12 ay 20 Tl indirim 100 mps olan 207 ye geliyor her şey dahil

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,644
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boşver gel netspeed dene tavsiye ederim.Kafam rahat şuan

6 ay sabit fiyat veriyorlar ekstra 300 TL indirim var onunla birlikte koda 12 ay 20 TL indirim 100 mps olan 207 ye geliyor her şey dahil
hocam milleni ve diğerleri 100mbps verirken burası max 200 diyor anlamadım ben olayı

netspeed 278 diyor hocam, millenide 340 ödüyorum

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN
hocam milleni ve diğerleri 100mbps verirken burası max 200 diyor anlamadım ben olayı

netspeed 278 diyor hocam, millenide 340 ödüyorum
Şuan geçiş yaparsanız 6 ay boyunca geçerli 300 TL indirim verceekler yani aylık 50 TL ye geliyor 228 e düşüyor ben size kod verirsem 12 ay geçerli 20 Tl kod daha eklenmiş oluyor 208 e geliyor aylık,sizde kendiniz başka kişileri davet ederseniz ekstra indirim bidaha alırsınız

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Kemalhan Altay
Millenicom 70 ken gectim 2 ay kullandim 140 oldu gibirnete gectim bende 100 iken suan 200 lere cikti ama geçenlerde 1 ve 2 yıl ön ödeme açtılar 150 liradan 2 sene ödedim kafam rahat öyle bisey bulursaniz yapın 2 sene sonra kac olur kim bilir net ben hala 150 odeyecem

Lady-Of-Ice

80+ Silver
Hocam reel tarife fiyatları için; Millenicom Duyurular kısmını esas alın
Peşin ödemeli olarak; Pasifik Telekom, Pananet, Gıbırnet, Türknet, Comnet
Comnet'te geçiş ve iptalde iade yok.
Fixnet, Gigasped, Netman

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,644
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Millenicom 70 ken gectim 2 ay kullandim 140 oldu gibirnete gectim bende 100 iken suan 200 lere cikti ama geçenlerde 1 ve 2 yıl ön ödeme açtılar 150 liradan 2 sene ödedim kafam rahat öyle bisey bulursaniz yapın 2 sene sonra kac olur kim bilir net ben hala 150 odeyecem
Bende gecicem hocam

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Reklam Amaçlı Paylaşım
Hocam önden sunu söyliyim comneti önericem aylık fiyatı 220 TL 3 ay 6 ay 12 ay alımında aylık fiyatı 180 TL lere düşüyor tabi ne kadar aldıysan pesin ödüyorsun ama hiçbir zamdanda etkilenmiyorsun . durumun oldukça zam haberi geldikçe çakarsın 3 6 ay veya 12 ay

kısaca açıklıyım firmayı

Hocam 1yıldır fln kullanıyorum hiçbir sroun yasamadım fiyatıda ucuz baya
olumsuz yorumlar akkında yorum yapıyım : İnternet kesintisi vs çok oluyor diyorlardı . Bunu acıklıyım, comnet uzun yıllardır veri merkezi olarark hizmet veriyor türkiyenin yurtdısı çıkısları comnetten yapılıyor bu yüzdende yabancı serverlerde ms oranım düşük oluyor genelde . kısa bilgiyi verdiğime göre kesinti sebebini açıklıyım , simdi bir veri merkezi oldugu için sürekli güncelleme bakım vs yapmak zorundalar bide hacklerle vs ugrasıyorlar . Çoğunda kesinti olmadan hallediyorlar zaten ama bazen kesinti olabiliyor ben 1 yılda toplamda en fazla 3 kere oda 1 saat fln kesinti yasadım

ben basvuruyu yaptım 4g sonra sabah 8de kapıdalardı 4g günün 3 günü belgeleri yüklememle geçti üşendim yüklediğim günün ertesi geldiler kurdular 1 saat içinde izmet açıldı

Buda 1 aylık davet kodu kullanırsan sevinirim : CMT439RAK

Top Bottom