Yardım millenicom hakkında bilgi almak istiyorum

Reaksiyon skoru
37
arkadaşlar millenicoma geçmek istiyorum altayapım 100mb'e kadar destekliyormuş sanırım vdsl modem veriyorlar modemle birlikte kaç hız alırım tahminen yardımcı olur musunuz birde artıları eksileri nedir belirtirseniz sevinirim iyi akşamlar cümleten....

Arkadaşım 3 gün önce geçti. Başvuruyu yaptı ertesi güne fiber 100mb bağladılar. Speed testde 90mb down 6mb upload falan alıyor kurulum modem tarife fiyatı toplam 100tl aylık

Arkadaşım 3 gün önce geçti. Başvuruyu yaptı ertesi güne fiber 100mb bağladılar. Speed testde 90mb down 6mb upload falan alıyor kurulum modem tarife fiyatı toplam 100tl aylık
benim hız 100mb olarak gösteriyor hocam eğer vdsl modem ile kurulum yaparlarsa kaç hız alırım tahminen ?

benim hız 100mb olarak gösteriyor hocam eğer vdsl modem ile kurulum yaparlarsa kaç hız alırım tahminen ?
Hocam , ben geçeli 6-7 ay olmuştur. Çok memnunum herhangi bir sıkıntı yaşamadım , 1-2 kere internet kopması oldu o da alt yapı çalışmasından dolayıymış. 100Mb'lik paketi kullanıyorum 75 Mb hız geliyor. Ama alt yapım maksimum 80 desteklediği için.

Hocam , ben geçeli 6-7 ay olmuştur. Çok memnunum herhangi bir sıkıntı yaşamadım , 1-2 kere internet kopması oldu o da alt yapı çalışmasından dolayıymış. 100Mb'lik paketi kullanıyorum 75 Mb hız geliyor. Ama alt yapım maksimum 80 desteklediği için.
hocam benim altyapı 100mbe kadar destekliyor vdsl modem ile o hızları alabilir miyim acaba

Bende internet sağlayıcısı değiştiriceğim. Millenicom Ve Netspeed arasında kaldım. heralde netspeed seçeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,505
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri