Millenicom İyi Midir =?

H4EK3D

80+
Reaksiyon skoru
79
Şu an kullanmış olduğum internet Türk telekom ve adsl millenicom cazip fiyatlar sunduğu için geçmek istiyorum ancak sorun yaşatır mı ping değerleri veya sorun çıktığı zaman ilgilenirler mi bilemiyorum. Kullanan biri yazar ise iyi olur.

ADSL eskidi artık

biliyorum ancak eski oturduğum yerde altyapı olarak adsl olduğu için yapmıştık taşındık şu an vdsl2 imiş
Millenicom da güzel ama TürkNete geçmenizi öneririm.

Millenicom da güzel ama TürkNete geçmenizi öneririm.
aslında bağlatma süreçleri kısa olsa hepsini denemek istiyorum ancak hepsi 1 hafta süre veriyor ve dersler filan girmem zorlalaşıcak o yüzden en iyisini seçmek istiyorum

istanbul için konuşayım. turknet millenıcom turk telekom turkcell vodafone gibi firmalarla konuştum turkcel vodafone eliyorum hiç anlatmıyım
turk telekom alt yapınız 60 destekliyor 50 veririz dedi ama fiyat yüksek
turknet altyapınız 60 destekliyor 50 veririz dedi türk telekoma göre uygun
millenıcom alt yapınız 75 gösteriyor önce 100 lük paket verelim sonra bir alt pakete geçersınız ara paketten 75 alırsınız dedi şuan sabit 75/8 alıyorum. ve bu hızı turk telekom alt yapısından alıyorum ilginç bir şekilde. türk telekom 60 desteklıyor demıstı oysaki. millenıcom hem turk telekom hem superonlınee alt yapısı kullanıyor bence daha avantajlı ama turk nette iyidir. bunun dışında başvurumun ertesi sabahı bağladılar internetimi. şuandada çok şükür bir sıkıntı yok. lakin sizde sıkıntı olmayacağı anlamına gelmez buna birçok etken yol açıyor binanızdaki kutu eski mi modeminiz iyi mi gibi olgular var. velhasılkelam ben öneririm bir sorun olmadı. lakin tek bir tavsiyem var hangi internet sağlayıcısını alırsan al onlardan modem kiralama :d en iyisi kaliteli sana ait modemin olması :)

TTnet'ten millenicoma geçtim tavsiye ederim. Konumu aşağıda bulabilirsiniz:

Millenicom öneririm. 35/6 pakette 38.50/5.80 hız veriyor.

İyi bir modem düşünüyorsan Zyxel vmg3625-t50b modeli fiyat performans olarak alabileceğin en iyi modem.Tüm portları gigabit ac1200 mbps , 2x2wave anten teknolojisi kullanıyor.5 GHZ bağlantınında mesafesi diğer modemlere göre daha uzun böylece. Tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,142
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri