Öneri Millenicom kullanıyorum

Yusuf74

80+
Reaksiyon skoru
18
Şuan millenicom kullanıyorum boş port olmadığı için 6 mbps kullanıyordum yakında komşularından birisi taşındı ve vdsl portu açıldı geçiş yapmak istediğimi söyledim 130 TL dediler 50 mbps ile de kısıtlı turknete baktığım zaman ise altyapımın desteklediği 71 mbps yi 99tl ye veriyor sizce turknete geçmeli miyim.

Türknete geçin. Daha iyi olacaktır. Millenicom problemli biraz.

Şuan millenicom kullanıyorum boş port olmadığı için 6 mbps kullanıyordum yakında komşularından birisi taşındı ve vdsl portu açıldı geçiş yapmak istediğimi söyledim 130 TL dediler 50 mbps ile de kısıtlı turknete baktığım zaman ise altyapımın desteklediği 71 mbps yi 99tl ye veriyor sizce turknete geçmeli miyim.
Netspeedden sorgular misiniz bir de, orda kaç çıkıyor?

Ekler

• Screenshot_2022-02-28-19-12-57-968_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-02-28-19-12-57-968_com.android.chrome.jpg
    349.8 KB · Hit: 34
Millenicom u aradım ve turknet fiyatlandırmasını söyledim şuan 71 mbpsyi 100tlye veriyorlar.
Hocam netspeed 75 mpbs 94 tl. Altyapınız 100 mbps desteklemediği için bu daha uygun olucaktir. Bir de arkadaşını getir koduyla aylık 89 tl ye gelir. 7 aydır kullanıyorum netspeedi. Sıfır sıkıntı

Türknet daha iyi gibi bence size kalmış

Geri