Yardım millenicom nasıldır .

marilyn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,731
daha altyapı gözükmediği için bağaltamıyorum ama 2-3 haftaya fiber altyapım aktif olacak acaba millenicom nasıldır türk telekomdan geçeceğim 110 tl olan paketine önerir misiniz? sıkıntı yaşayan oldumu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

türknet ab diye önermeyin ne destek ekibi var nede bir şeyi internet giderse kalıyorsun öyle

1 buçuk ay oldu kullanıyorum 50 download mbit ve 8 upload var 90 ödüyorum. download gayet iyi 50'yi geçiyor fakat upload 5'lerde dolaşıyor. Onun haricinde müşteri hizmetleri iyiydi anlaştıktan sonra ertesi gün direkt gelip kurulum yaptılar.

Nadiren de olsa arada bir internet kesintileri yaşıyordum ama şu aralar geçti. Kesinti dediğimde 5-10 saniye sürüyor. Bizim altyapıdan kaynaklı olabilir yani kesin millenicom'un yüzünden kesiliyor demiyim.

1 buçuk ay oldu kullanıyorum 50 download mbit ve 8 upload var 90 ödüyorum. download gayet iyi 50'yi geçiyor fakat upload 5'lerde dolaşıyor. Onun haricinde müşteri hizmetleri iyiydi anlaştıktan sonra ertesi gün direkt gelip kurulum yaptılar.

Nadiren de olsa arada bir internet kesintileri yaşıyordum ama şu aralar geçti. Kesinti dediğimde 5-10 saniye sürüyor. Bizim altyapıdan kaynaklı olabilir yani kesin millenicom'un yüzünden kesiliyor demiyim.
birde tt de taahhüt vardı benim köy evinde altyapı yok oraya aldırsak 180 gün sonra iade etme gibi bir şansımız oluyormu biliyormusun oluyormu öyle çünkü oturduğumuz evde altyapı yok dendi sonra adsl internet bağlandı bu süreçtete 180 güne altyapı gelmez ise iptal edebilirsiniz dendi

Herkes güzel diyor.

Herkes güzel diyor.
birde tt de taahhüt vardı benim köy evinde altyapı yok oraya aldırsak 180 gün sonra iade etme gibi bir şansımız oluyormu biliyormusun oluyormu öyle çünkü oturduğumuz evde altyapı yok dendi sonra adsl internet bağlandı bu süreçtete 180 güne altyapı gelmez ise iptal edebilirsiniz dendi böyle yapsam iptal ettirebilirmiyim

birde tt de taahhüt vardı benim köy evinde altyapı yok oraya aldırsak 180 gün sonra iade etme gibi bir şansımız oluyormu biliyormusun oluyormu öyle çünkü oturduğumuz evde altyapı yok dendi sonra adsl internet bağlandı bu süreçtete 180 güne altyapı gelmez ise iptal edebilirsiniz dendi böyle yapsam iptal ettirebilirmiyim
Bilmiyorum hocam tam.

bir bilgim yok maalesef, müşteri hizmetlerine sor bence

bir bilgim yok maalesef, müşteri hizmetlerine sor bence
knk riskli bir şey adamlar öğrenirse tabi hayır dicek hatta yasal süreç bile başlatabilirler :D o yüzden internetimizin olmadığı eve taşıyıp 50 tl gibi bir ücrete iptal etmeyi düşünüyoruz

knk riskli bir şey adamlar öğrenirse tabi hayır dicek hatta yasal süreç bile başlatabilirler :D o yüzden internetimizin olmadığı eve taşıyıp 50 TL gibi bir ücrete iptal etmeyi düşünüyoruz
he pardon senin dediğini yanlış anlamışım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,115
Üyeler
188,882
Son üye
0xJessiePinkman
Geri