Millenicom vs TürkTelekom

Repulser

80+
Reaksiyon skoru
32
Bir hafta sonra internet sözleşmesi bitiyor altyapım max 11 mbps destekliyor şuanda türk telekomdayım daha önceden türknet de denedim çok fazla kopma sorunu yaşadım türk telekomda fazla bir sorun yaşamadım ama yeni taahhüt de fiyatı 110 tl ye çıkarıyorlar 16 mpbs interneti bundan dolayı değiştirmeyi düşünüyorum millenicom nasıldır iyi kötü yanları vs. önerir misiniz??

Bir hafta sonra internet sözleşmesi bitiyor altyapım max 11 mbps destekliyor şuanda türk telekomdayım daha önceden türknet de denedim çok fazla kopma sorunu yaşadım türk telekomda fazla bir sorun yaşamadım ama yeni taahhüt de fiyatı 110 TL ye çıkarıyorlar 16 mpbs interneti bundan dolayı değiştirmeyi düşünüyorum millenicom nasıldır iyi kötü yanları vs. önerir misiniz??
Turk Telekom önermedim , önermiyorum , önermeyeceğim.

millenicom kullanan arkdaşlarım gayet memnunlar zaten taahütleri yok alın deneyin beğenmezseniz yine türk telekoma geçiş yaparsınız

Bir hafta sonra internet sözleşmesi bitiyor altyapım max 11 mbps destekliyor şuanda türk telekomdayım daha önceden türknet de denedim çok fazla kopma sorunu yaşadım türk telekomda fazla bir sorun yaşamadım ama yeni taahhüt de fiyatı 110 TL ye çıkarıyorlar 16 mpbs interneti bundan dolayı değiştirmeyi düşünüyorum millenicom nasıldır iyi kötü yanları vs. önerir misiniz??
hocam telekomu bırak

millenicom kullanan arkdaşlarım gayet memnunlar zaten taahütleri yok alın deneyin beğenmezseniz yine türk telekoma geçiş yaparsınız
millenicomda kopma sorunu vs yaşamışmı hiç ?

millenicomda kopma sorunu vs yaşamışmı hiç ?
geceleri sabaha kadar oyun oynuyoruz o süreçlerde yaşamıyodu yaşasa beraber oynayamazdık ona dayanarak söylüyorum bunu onun dışında da bana kopma yaşıyorum demedi

Geri