ilk 4 ay 400+70 tl+arkadaşını getir ne verirsebu fiyatlara çıkmışken milenicomun hala müşteri bulabilmesi garip geliyor bana
3. ayın sonu veya 4. ayın sonu zamlanıyorMillenicomun fiyatlarının aylık olarak stabil olmadığını çok kişiden duymuştum. Pişman olmamak için lütfen araştırmanızı iyi yapın.
bu arkadaşını getirin kodu değil mi?5672954 kullanabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3. ayın sonu veya 4. ayın sonu zamlanıyor
özür dilerim yanlış kodu atmışım. A9556935bu arkadaşını getirin kodu değil mi?
O kadar detaylı bilmiyorum fakat bir dönem davet koduyla 1 ay bedava olduğu süreçte kullanmıştım. 2 ay neredeyse beleşe gelmişti buna rağmen dayanamayıp yasal süre tamamlandığı gibi çıkış yapmıştım.5672954 kullanabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3. ayın sonu veya 4. ayın sonu zamlanıyor
bende kuzenimle birlikte 3 4 ayda bir sağlayıcı değiştiriyorum onu da davet ediyorum ya indirim yapıyorlar ya bedava yapıyorlar millenicom gibiO kadar detaylı bilmiyorum fakat bir dönem davet koduyla 1 ay bedava olduğu süreçte kullanmıştım. 2 ay neredeyse beleşe gelmişti buna rağmen dayanamayıp yasal süre tamamlandığı gibi çıkış yapmıştım.
Mantıklı bir hareket aslındabende kuzenimle birlikte 3 4 ayda bir sağlayıcı değiştiriyorum onu da davet ediyorum ya indirim yapıyorlar ya bedava yapıyorlar millenicom gibi
bende aynen böyle yapıyorum netspeed 380 lira iken kullandım şimdi milenibende kuzenimle birlikte 3 4 ayda bir sağlayıcı değiştiriyorum onu da davet ediyorum ya indirim yapıyorlar ya bedava yapıyorlar millenicom gibi
bende aynı şekil netspeedten geçtim, netspeed çok garip bi sağlayıcı çakma internet gibi hissediyorum kullanırken bazen hiçbir siteye vpn açmadan giremiyorum değişik değişik şeyler oluyor. Trucks mp ye girilmiyor mesela netspeed ilebende aynen böyle yapıyorum netspeed 380 lira iken kullandım şimdi mileni
dns değiştim dc bile açılıyor mobil pc fark etmiyor. tek sıkıntı pazaramaya filan wifi ile giremiyorum.bende aynı şekil netspeedten geçtim, netspeed çok garip bi sağlayıcı çakma internet gibi hissediyorum kullanırken bazen hiçbir siteye vpn açmadan giremiyorum değişik değişik şeyler oluyor. Trucks mp ye girilmiyor mesela netspeed ile