KrofeSSional
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 527
- İsim
- Kerem Taşdemir
Türknet fiyat da zam yaptıktan sonra çoğu kişi gibi ben de internet sağlayıcımı değiştirmek istedim. Hangisine geçeceğim hakkında bir fikrim yoktu Gibirnet, millenicom, netspeed bunlardan birine geçecektim. Arkadaşımla aynı mahallede oturuyoruz ve o millenicom almıştı. Onun hiçbir sıkıntısı yoktu 2-3 ay boyunca hiç kesilme yaşamadı, ben de onun tavsiyesi üzerine millenicoma geçtim. Geçtiğim günden beri rezalet üstüne rezalet yaşıyorum. İlk gün internet hızım 80-90 olması gerekirken 40 mbps idi ardından bunu bildirdim ve internetim 80mbps oldu fakat ne youtube ne twich ne lol ne valorant hiçbir oyuna girmiyordu. Youtubeye girdiğimde 20-30 saniye bekletiyor. Hiçbir şeye hızlı giremiyorum ve lol de oyuna başladığımda sunucuya bağlanılamadı diyip oyundan atıyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum ve karşıma kimse çıkmıyor. Alırken aynı anda 10 kişi arıyor fakat benim sorunum çıktığında bana online işlemlerden talep oluşturun deyip kimseyle muhattap bile olamadan çıkmak zorunda kalıyourm. Ben bu rezalet firmaya bulaştım siz bulaşmayın. Bir de ek olarak bir sorum olacaktı ben bu firmaya 2 gün önce geçtim ve şimdi çıkmak istiyorum. Bana herhangi bir fatura keserler mi? Keserlerse ne kadar?