Whatsappta bazen geç cevap veriyorlar numaralarını araya arkadaş bu nedir ya ne whatsap ne online işlem ne müşteri hizmetleri hiç bir yerden ulaşamıyorum ya
millenicom farkı.ya arkadaş bu nedir ya ne whatsap ne online işlem ne müşteri hizmetleri hiç bir yerden ulaşamıyorum ya
okmillenicom farkı.
lan şaka yaptm tm.
Aga ben fanboy falan değilim. Al işte adam gibi söyledim wp geç bakılıyor bazen seni böyle millenicom türknet hateri yapan ne?millenicom farkı.
hater değilim ki. millenicom tamam sevmiyorum ama türknet için aynı şeyi diyemem. yapa olmasaydı türknet'i de sevmezdim. türknet belli konularda iyi ama millenicom'u bilemem.Aga ben fanboy falan değilim. Al işte adam gibi söyledim wp geç bakılıyor bazen seni böyle millenicom türknet hateri yapan ne?
İyi hater değilsen. Ben memnun kaldım bulunduğum bölgede başka yerde internet hizmeti kötüdür bir şey diyemem müsteri hizmeti de genel iyi geldi banahater değilim ki. millenicom tamam sevmiyorum ama türknet için aynı şeyi diyemem. yapa olmasaydı türknet'i de sevmezdim. türknet belli konularda iyi ama millenicom'u bilemem.
teşekkürler dostumİyi hater değilsen. Ben memnun kaldım bulunduğum bölgede başka yerde internet hizmeti kötüdür bir şey diyemem müsteri hizmeti de genel iyi geldi bana