Altyapın fiber mi?Millenicom şahsi modem de taksam, aylık modem ücreti ödeyeceğimi söyledi. Başına gelen varmı? Ne yapabilirim.
Normal denilebilir çünkü benim bildiğim diğer firmalarda öyle yapıyor.Evet fiber
kendi modemi mi takarsam neden ücret alıyorlar orasını anlamadımFiberse öyle evet. Türk Telekom veriyor modemi ve zorunlu kılıyor.
kaçlık paket buComnet modem parası almıyor Netspeed modem parası almıyor.
Kullanıcısı az olan iyi firmalara geçin. Yüksek kullanıcıya sahip firmalar paraya bakıyor artık tamamen saçmalık.
Alt yapın fiber ise Geç Comnette veya Netspeed modem kira derdin olmaz.
Firmadan beklentilerinizde neler bunlarda önemli ping veya farklı beklentin olabilir. Her firmanın verdiği ping değeri hizmeti bölgeye göre değişir
kendi modemi mi takarsam neden ücret alıyorlar orasını anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
kaçlık paket bu
Kendi modemini takmanın bir önemi yok. O modemi her türlü veriyorlar sana kullanıp kullanmamana bakmıyorlar. Açıkçası başka modem takmak da biraz uğraştırıyor fiberde.kendi modemi mi takarsam neden ücret alıyorlar orasını anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
kaçlık paket bu
Kendi modemini takmanın bir önemi yok. O modemi her türlü veriyorlar sana kullanıp kullanmamana bakmıyorlar. Açıkçası başka modem takmak da biraz uğraştırıyor fiberde.
Birkaç ay kullanıp geçemezsiniz. En az 3 ay Millenicom'da kalmak zorundasınız. O sırada da tüm İSS'ler zam yapmış olur.bir kaç ay şunu kullanayım olmassa geçerim, zaten tahahüt yok