Milli Eğitim Bakanı açıklama yaptı Vakalar artsada eğitime devamke

Bunu duyan liseliler anlık:
1643909476022.png

Sizin aklınız anca bu kadar a yetiyo işte düz düşence ben valo,cs maçı atıyım diye okullar kapanmasını istemiyorum
Tamam sen açık liseye geç ya da ne zaman biteceği belli olmayan bir şey için hayatını dondur. Senin hayatın boş ve değersiz olabilir ama herkesinki öyle değil canım benim.

Sen ölmek daha iyi diyorsun o zaman seni deppweb forumuna alalım orda çok iyi adam kesirsin
Sizin aklınız anca bu kadar a yetiyo işte düz düşence ben valo,cs maçı atıyım diye okullar kapanmasını istemiyorum
Neden bu kadar agresifsin? Okulların kapanması herhangi bir şey değiştirmez, vakalar okullar kapalıyken de 100k civarında açıkken de 100k civarında olacak. Artık vakaların sayısını düşük tutmak gibi bir seçenek yok, kronik rahatsızlığı olanları ve risk grubunu aşılayarak geri kalanların da doğal yolla antikor üretmesini sağlamak en mantıklı seçenek. Evde bön bön oturacağınıza okula gidin kendinize birşeyler katmaya çalışın.

Sen ölmek daha iyi diyorsun o zaman seni deppweb forumuna alalım orda çok iyi adam kesirsin
Okul ötenazi merkezi değil. Öyle bi yazmışsın ki okula ilk gittiğim güne cenaze törenim çoktan düzenlenip hazırlanmış gibi.
Uzaktan eğitimle devam edip bugün ders yerine oyun oynayarak günü geçirsiniz, o notları verirler ama bütün bakanlık bizlerin ülke geleceğinin temelleri olduğunun farkında. O eğitimi en doğru en faydalı şekilde almamız adına da gayet mantıklı bir karar.

E bunlar ölmeyi istemekse evet, seve seve.

Milli eğitim bakanı Mahmut Özer yaptığı açıklamada: Okullar hiç kapanmasın, vakalar artsın, eğitime ara vermeyeceğiz. 7 şubat pazartesi günü tüm kademeler eğitime başlıyor, tüm kararlılıkla devam edeceğiz dedi.
Cesetleri sayacaklar
Okumak istemiyorsan ve bahane olarka kullanıyorsan veya okumak istemiyorsan açık lise diye mükemmel ötesi bir sistem var.
Ben yakın eğitimde anlıyorum ve öğretmenlerimden dinlemesem 11.sınıfı zar zor halledermişim.

Milli eğitim bakanı Mahmut Özer yaptığı açıklamada: Okullar hiç kapanmasın, vakalar artsın, eğitime ara vermeyeceğiz. 7 şubat pazartesi günü tüm kademeler eğitime başlıyor, tüm kararlılıkla devam edeceğiz dedi.
Cesetleri sayacaklar
Maskenizi takmayı ihmal etmeyin.

Açıkçası online eğitim fazla yararlı olmuyor ancak şu sıralar ölüm oranları da arttı. Valla ne yapılır bu durumda bilemedim.

AŞI NEDİR?
Bir enfeksiyona karşı bağışıklık sağlamak için hazırlanmış, vücuda çeşitli yollarla verilen biyolojik ürünlere aşı denir.

Aşı, insanları hastalıklardan ve hastalıkların neden olduğu sonuçlardan koruyabilmek için sağlam ve risk altındaki kişilere uygulanır. Vücut bu şekli ile kendisine zarar vermeyen mikrop ya da toksinleri tanır ve onlara karşı bir savunma geliştirir. Böylece vücut mikropla karşılaştığında önceden geliştirdiği savunma sistemini kullanarak mikropla savaşır ve kişi hastalığa yakalanmaz. Bu kişi artık o hastalığa karşı bağışıktır. Oluşan bağışıklama genellikle ömür boyu vücutta kalır ve hastalık etkeni ile karşılaşınca onu etkisiz kılmak için savaşır.

Bağışıklama, aşıyla önlenebilir hastalıkların ve ölümlerin önlenmesi açısından en önemli toplum sağlığı müdahaleleri arasında yer almaktadır. Aşılanarak bağışık hale gelmiş bireylerin oluşturduğu toplumlarda hastalıklar, salgınlar görülmez.

Tedbirinizi Alın,Okunuza gidin
(Tuzum Kuru değil Kuzenimin Sınıfı 2 Kere Kapandı, Aşısını Oldu gidiyor)

Okumak istemeyen burada kapansın diye ağlayacağına anasının, babasının dizinin dibine yatıp ağlasın ben okumak istemiyorum diye.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
tatil olmasın

Konuyu kilitleyim bari zincir gibi konu dönüp dolaşıyo gene aynı yere geliyo

Geri