Neler Yeni

Millinecoma geçililirmi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Fevzi Korkmaz
Merhaba şu anda Vodafone evde internet kullanıyorum aylık 225 lira olacak şekilde 16MB download 8MB upload alıyorum ama dediğim değerden düşük alıyorum tabii ki de.
Altyapımda millinecomda maksimum hız 82MB ve orada aylık 240 liraya 100 MB hız 8MB upload paketi çıkıyor sizce geçmeli miyim sorun yaşar mıyım öneri ve tavsiyenizi bekliyorum

aligoren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Ali gören
Instagram
Aligoren41
Direk geç 10 numara firma.son zamanlarda zam yapildi ama herkes yapti tabi.16 mb hiz nedir taş devrinden kalmiş

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Çağdaş Alkan
Merhaba şu anda Vodafone evde internet kullanıyorum aylık 225 lira olacak şekilde 16MB download 8MB upload alıyorum ama dediğim değerden düşük alıyorum tabii ki de.
Altyapımda millinecomda maksimum hız 82MB ve orada aylık 240 liraya 100 MB hız 8MB upload paketi çıkıyor sizce geçmeli miyim sorun yaşar mıyım öneri ve tavsiyenizi bekliyorum
Kullanıyorum sorun yok , eğer geçecekseniz arkadaşını davet seçeneği ile ikimiz de fatura indirimden faydalanabiliriz ,

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,840
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Hocam bu arada 2-3 ay 230 ödüyorsun sonra 300. Sitelerinde duyuru kısmından bakabilirsin, ben de millenicom düşündüm ama sanırım NetSpeed gececegim.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,372
İsim
Kaan
Milleni iyi ama bizim evde mi sorun var bilmiyorum wifi arada bir yavaşlıyor.

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Milenicom kullandım, 2 aylık işkenceydi tüketici haklarından 2 aylık ücretimi de geri aldım, telekom üzerinden kendi web adreslerini portlarını engellemişler, hat değerlerini güncelleyince bir daha internet gelmiyor, insanlara derdimi anlatıyorum telefonun arkasında çekirdek çitleyip hahaha diyip internetinizde problem yok diyerek kapatıyor,
interneti bölgesi iyi olan iyi görür ama hikayeyi kuzudan dinlerken bir de kurttan dinlemek var, çok sorun yaşadım turknet hiç böyle sorun çıkartmadı bana

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Fevzi Korkmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu arada 2-3 ay 230 ödüyorsun sonra 300. Sitelerinde duyuru kısmından bakabilirsin, ben de millenicom düşündüm ama sanırım NetSpeed gececegim.
Hocam bunu dediğinizden sonra çok arada kaldım zaten Vodafone baya zam yaptı artık daha az zam yapıp yüksek internet hızı ve upload almak istiyorum

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,840
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Hocam bunu dediğinizden sonra çok arada kaldım zaten Vodafone baya zam yaptı artık daha az zam yapıp yüksek internet hızı ve upload almak istiyorum
Bende vodafone 35mbps kullanıyorum şuan 80 ödüyorum bu ayın sonunda bitiyor. Yeni pakete 200 dediler. Bende 70 lira fazla verir 100mbps alırım dedim. Hatta müşteri hizmetlerinin aradığımızda 50 lira indirim ile 220ye geliyor dedi.

Top Bottom