Konu sahibi kısa yoldan çalışmadan hemen zengin olmak istiyor kanımca, o yüzden saanayi "enayi" gibi gelebeilir onasanayiye gir
Yok hocam kısa yoldan değilde çalışarak çabalayarak istiyorum ama napıcağımı bilmiyorumKonu sahibi kısa yoldan çalışmadan hemen zengin olmak istiyor kanımca, o yüzden saanayi "enayi" gibi gelebeilir ona![]()
Yazdığım gibi ya haram yoldan yani çalıp çırparak zengin olursun ki sonu genelde hapis olur ya da okuyup güzel bir meslek ile hayatını şekillendireceksin..Yok hocam kısa yoldan değilde çalışarak çabalayarak istiyorum ama napıcağımı bilmiyorum
Anladığım kadarıyla milyonerler genelde yabancı insanlar ve yasa dışı işlerle oluyorlar legal değil. En iyisi meslek bulup çalışmak evet, benimde hayalimde kendi araba markamı oluşturup satmak ama çok zor gibiYazdığım gibi ya haram yoldan yani çalıp çırparak zengin olursun ki sonu genelde hapis olur ya da okuyup güzel bir meslek ile hayatını şekillendireceksin..
Çalıp çırpmak için ise ya SİYASETÇİ ya da Bankacı, Müteahit gibi her işi hile, tuzak olan mesleklere yöneleceksin.
Eğer helal yol istersen en kolay ve çabuk olanı okumak ve istediğin, sana uygun meslekte başarılı olmaktır. Okumak istemiyorsan ticaret yapmak iyi olabilir veya bir şeyler üretip satmak gerektir.
Traikatlar mutlaka bir siyasi gurubun veya bir terör öğrgütünün ya da istihbarat teşkilatlarının şemsiye kuruluşlarıdır, ben böyle bilirim siz şimdi siyasete dökersiniz sadece ama ben kesinlikle böyle bilirim. Hiç bir tarikat din için kurulmaz bu zamanda.Aslında tarikat oluncada iyi para var
Elktronik mühendisliği oku veya makina mühendisliği, bu iklisi bu yönde avantaj sağlar.Anladığım kadarıyla milyonerler genelde yabancı insanlar ve yasa dışı işlerle oluyorlar legal değil. En iyisi meslek bulup çalışmak evet, benimde hayalimde kendi araba markamı oluşturup satmak ama çok zor gibi.
Aynen haklısınız, en iyisi meslek bulup çalışmakUnutmadan yazayım bir de Türkiye için geçerli, saf ve duygusal davranan halkların olduğu yerde şu iki meslek ile de voleyi vuranlar çok:
1) DİLENCİLİK (BUNA HAYVAN BAINAĞI YAPCAM, AŞEVİ AÇCAM DİYEN SAHTEKAR PARAVAN VAKIFLAR DA DAHİLDİR)
2) VETERİNERLİK VEYA GÜZELLİK MERKEZLERİ / KOZMETİK SEKTÖRÜ